Aktualnosti

27. LISTOPADA I 3. STUDENOGA

Centar za prirodno planiranje obitelji poziva na jednodnevnu edukaciju o plodnosti žene i muškarca i prirodnom planiranju obitelji

Centar za prirodno planiranje obitelji poziva na jednodnevnu edukaciju o plodnosti žene i muškarca i prirodnom planiranju obitelji

Foto: Shutterstock

 

Krajem listopada kreće nova jednodnevna edukacija o plodnosti žene i muškarca i prirodnom planiranju obitelji u suorganizaciji Centra za prirodno planiranje obitelji (stručne organizacije ovlaštene za Billingsovu ovulacijsku metodu) i Nadbiskupijskog pastoralnog instituta u Zagrebu, koju je u zadnjih nekoliko godina završilo više od 500 mladih polaznika. Namijenjena je djevojkama i mladićima, zaručnicima i supružnicima.

Edukacija se održava na Kaptolu 29a u Zagrebu. Možete odabrati jednu od dvije subote, 27. listopada ili 3. studenoga, u vremenu od 9 do 17 sati. Za uloženo vrijeme dobit ćete znanje i spoznaje koje će Vam služiti i obogatiti cijeli Vaš život. Više o edukaciji možete saznati ovdje, a prijaviti se ovdje.

Molimo Vas da se prijavite do 24. listopada (za drugi termin možete i do 29. listopada), te da svakako javite da otkazujete prijavu ako ipak ne možete doći!

Za sve upite i upute možete se obratiti na e-mail: [email protected].

plakat
Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh