Svjedočanstva

ČUDESNO OZDRAVLJENJE

Časna sestra Simon-Pierre: „Ozdravila sam od Parkinsonove bolesti po zagovoru Ivana Pavla II.!” Slučaj izlječenja ove časne sestre bio je jedan od najvažnijih u procesu beatifikacije Karola Wojtyle

Časna sestra Marie Simon-Pierre „Ivan Pavao II. izliječio me je od Parkinsonove bolesti”

„Ivan Pavao II. me izliječio”, riječi su francuske časne sestre koja je bolovala od Parkinsonove bolesti, a njezino iznenadno ozdravljenje koje tradicionalna medicina ne može objasniti, podneseno je kao dokaz Crkvi koji je išao u prilog kanonizaciji Ivana Pavla II.

Njezin je slučaj bio jedan od najvažnijih za proces beatifikacije Karola Wojtyle

Časna sestra Marie Simon-Pierre izjavila je 2007. godine:

»Bila sam bolesna, a sada sam izliječena. Moje je izlječenje Božje djelo, realizirano posredovanjem Ivana Pavla II. To je nešto iznimno snažno i teško objašnjivo riječima.«

Sestri Simon-Pierre Parkinsonova je bolest dijagnosticirana2001. godine. Nakon smrti Pavla Ivana II., 2. travnja 2005. njezino se stanje iznenada pogoršalo, a onda se 3. lipnja 2005. probudila potpuno zdrava. Njezin je slučaj bio jedan od najvažnijih za proces beatifikacije Karola Wojtyle.

»Probudila sam časnu sestru koja je bila često sa mnom, pazeći na mene i pokazala joj ruku koja više nije drhtala. Obje smo ostale osupnute«

»Ne mogu vam objasniti što sam tada uistinu osjećala. Znam da se radilo o iznimno snažnom osjećaju, gotovo misterioznom koji ne mogu opisati riječima«, rekla je novinarima.

»Probudila sam časnu sestru koja je bila često sa mnom, pazeći na mene i pokazala joj ruku koja više nije drhtala. Obje smo ostale osupnute. Odmah sam uzela olovku u ruku i počela pisati, a ruka je sama klizila po praznom papiru. Po molitvi Ivanu Pavlu II. izliječena sam«, rekla je sestra Marie.

Priredila Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh