Za cijelu obitelj

ZAJEDNO ZA STOLOM

Budite muškarac od akcije i prihvatite ovaj izazov već danas! Zajednički objed, kada je cijela obitelj okupljena za stolom, sveto je vrijeme... Ovo je izazov vezan za to. Usudi se 💪

Foto: Pixabay

 

Izazov koji pred vas stavljam jest da sami pripremite večeru za svoju obitelj. Nema veze ako nikada dosad niste ništa skuhali ili ako večeru obično priprema vaša supruga. Samo to učinite, bez izgovora. Uvijek možete nešto ispeći na roštilju. Večeru započnite molitvom.

ZAŠTO JE ZAJEDNIČKO BLAGOVANJE VAŽNO? Pročitajte ovdje

Tijekom večere razgovarajte sa svojom obitelji. Slušajte ih što govore. Možete im reći i da je večera koju ste za njih pripremili dio vaše odluke da budete bolji suprug i otac svoje obitelji. Možda će vam biti nelagodno to izgovoriti, ali ipak to učinite i pokažite svojoj obitelji da su vam svi toliko važni da ste za njih spremni biti još bolji nego dosad.

Budite muškarac od akcije i prihvatite ovaj izazov već sada!

Iz knjige „Kako pravi muškarci odgajaju svoje kćeri“ autora Alana Migliorata! Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr. 

Knjigu možete kupiti ovdje. Više o knjizi saznajte ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh