Aktualnosti

MOLITVENA ZAJEDNICA „NANOVO ROĐENI“

VIDEO Bračni par Topčić posvjedočio mladima u Botincu o svom životnom putu i ohrabrio ih da se usude riskirati Bračni bar Topčić, osim što su jedni od voditelja zaručničkih i bračnih susreta, uspješni su poduzetnici i roditelji, a javnosti su na poseban način poznati zbog osnivanja Zaklade Rhema

Bračni par Topčić posvjedočio mladima u Botincu o svom životnom putu i ohrabrio ih da se usude riskirati

Foto: HKM


 

U zagrebačkoj Župi sv. Stjepana u Botincu na susretu molitvene zajednice „Nanovo rođeni‟, gostovali su Ivica i Mirjana Topčić, kako prenosi HKM. Bračni bar Topčić, osim što su jedni od voditelja zaručničkih i bračnih susreta, uspješni su poduzetnici i roditelji, a javnosti su na poseban način poznati zbog osnivanja Zaklade Rhema.

Mlade su potaknuli na mogućnost poduzetničkog uspjeha

Zaklada Rhema osnovana je, između ostalog, u svrhu promicanja kršćanskih vrednota, potpore duhovnom rastu i formaciji, a to sve na poseban način obilježava i molitvenu zajednicu te istoimenu udrugu „Nanovo rođeni“. Od ove godine i „Nanovo rođeni“ našli su se na popisu onih čiji rad dodjelom financijskih sredstava podržava spomenuta zaklada. Nakon uvodne molitve i slavljenja Gospodina, Topčići su podijelili svoje životno iskustvo – kako o vjeri, tako i o poslovnom putu. Vidno oduševljeni okupljenom mladeži i mnoštvom, Ivica i Mirjana nakon svjedočanstva odgovarali su na njihova pitanja.

Posebno su mlade potaknuli na mogućnost poduzetničkog uspjeha uz riječi kako se isplati riskirati i u riziku se hrabro osloniti na Gospodina. Uz smijeh i radost, prisjetili su se svojih početaka, kao i bračnih problema koji su ih doveli na bračni susret na kojem su se preporodili i ponovno zaljubili jedno u drugo, ali i u Gospodina. Od tada su i sami članovi Hrvatske zajednice Bračnih susreta, te pomažu drugima kako su i sami kroz to primili pomoć.

Uz bogato životno iskustvo u svakom smislu, na kraju susreta zahvalili su na pozivu i što su dio svoje priče mogli podijeliti s crkvom u Botincu, a vjeruju da će se susreti s članovima odvijati češće, kako kroz karizmatski tako i kroz bračni ili zaručnički susret.

 

Više o Hrvatskoj zajednici bračnih susreta možete saznati ovdje, a o Zakladi Rhema ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh