Aktualnosti

120. BROJ, PROSINAC 2019.

BOŽIĆNI BROJ BOOKA! Prosinački broj „Booka“ potraži na svim kioscima!

BOŽIĆNI BROJ Evo što smo vam pripremili u novom „Booku“!

U uvodniku novoga „Booka“, glavni urednik Josip Lončar piše o privilegijima kršćana:


„Gotovo uvijek znam tko je osoba koja u tom trenutku, s tolikom vjerom i ljubavlju, moli za mene. Jednom takvom prilikom upitao sam Gospodina tko to s tolikom ljubavlju moli za mene, jer sam, kao nikada prije, osjećao kako se ljubav Božja prelijeva po mome tijelu i ulazi u moju dušu. Njegov me je odgovor zapanjio: ‘Nitko sada ne moli za tebe. Ja sam te se sjetio, ja sam se zaželio tvoje prisutnosti, jer…’“

Svoj primjerak „Booka” nabavite na kioscima Tiska ili se možete pretplatiti (ovdje), čime godišnje štedite 60 kuna!

„Što ako vam se ne sviđa vaša svekrva ili snaha?“ – naslov je središnje teme prosinačkog broja „Booka“. Riječ je o ulomku iz nove knjige „Svekrve i snahe“, autorice Annie Chapman, koja uskoro izlazi u izdanju Biblioteke Figulus!

U novom broju pripremili smo i veliki intervju sa Zvonimirom Kvesićem, profesionalnim plesačem i koordinatorom „Vikenda Srca Marijina“. Zvonimir nam je ispričao kako je izgledao njegov profesionalni put, o odrastanju u obitelji sa šestero djece, radu s parovima koji ne mogu, ali silno žele dobiti dijete…

Za one koji se nalaze u potrebi, donosimo pripremu za prikazanje misne žrtve za zadobivanje financijskoga blagoslova, autora Josipa Lončara. Neka vam bude blagoslovljeno! U novom broju donosimo i tekst liječnice Verice Jačmenice-Jazbec, koja piše o važnosti upoznavanja svoga biološkoga sata; to će nam pomoći da živimo mudrije, opuštenije i bezbolnije. Mario Halužan, voditelj „Škole molitve“, piše o tome čeka li Bog „pravo vrijeme“ da usliši našu molitvu. Ako se ne dogodi ono za što smo molili, nerijetko ćemo zaključiti da je to zato što nismo imali vjere. No postoji jedna nova perspektiva iz koje trebamo učiti gledati…  Ne propustite ni komentare nedjeljnih misnih čitanja, koje je i ovoga puta pripremio Nediljko Jelčić.

Ema Tomić u novoj kolumni piše o životnim strahovima s kojima se je suočavala, među kojima je i taj da nikada neće moći imati svoje dijete. O borbi za proširenjem obitelji ove mlade žene čitajte u novom broju „Booka“. Časna sestra Bogna Młynarz objašnjava kako razlikovati zloduha od naših slabosti te trebamo li uopće to činiti. Pročitajte i nevjerojatno svjedočanstvo o dječaku koji je molitvom vraćen iz mrtvih!

Pripremili smo vam i dozu humora te još neke zanimljivosti… 😊

Svoj primjerak „Booka” nabavite na kioscima Tiska ili se možete pretplatiti (ovdje), čime godišnje štedite 60 kuna. Jedan od prethodnih brojeva možete prelistati ovdje.

 

Želimo vam blagoslovljen Božić i novu, 2020. godinu!

Uredništvo mjesečnika Book

 

Prelistaj prosinački broj „Booka“!

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh