Aktualnosti

INFORMATIVNI CENTAR MIR MEĐUGORJE

BOŽIĆNA MOLITVENA INICIJATIVA Tvoje ime u zagrljaju Kraljice mira Pošalji svoju nakanu do 23. 12., i organizator će je, zajedno sa svim ostalim pristiglim nakanama, prikazati na sam Božić na Brdu ukazanja!

Informativni Centar MIR Međugorje, osluškujući potrebe, molitve i želje, odlučio je pokrenuti molitvenu inicijativu za Božić. Prenosimo ju u nastavku:

Želimo biti vaše sklopljene ruke pred Gospinim kipom na Brdu ukazanja. Želimo napraviti molitvenu listu s vašim imenima, imenima vaših bližnjih, obitelji i prijatelja, te je prikazati na sam blagdan Božića na Brdu ukazanja, baš kao što govori i sam naziv inicijative „Tvoje ime u zagrljaju Kraljice mira“.

Imena i molitvene nakane možete napisati u obrazac OVDJE, do 23. prosinca.

Podijelite vijest o ovoj inicijativi sa svima, kako bismo što više imena mogli staviti u zagrljaj Kraljice mira. Anonimnost vaših poruka je potpuno zajamčena i poznata samo organizatoru.

Vjerujemo kako ćete ovu inicijativu prihvatiti s radošću, te da ćemo zajedno molitvom odgovoriti na ova izazovna, ali milosna vremena. Neka vas sve blagoslovi i čuva dragi Bog i Kraljica Mira.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh