Osobni razvoj

ORLOVA MUDROST

Borba između orla i zmije pokazuje nam kako da vodimo svoje duhovne bitke Ova poučna priča pokazuje nam kako se zaista učinkovito boriti protiv Neprijatelja!

Borba između orla i zmije pokazuje nam kako da vodimo svoje duhovne bitke

Foto: Shutterstock

 

Jeste li kada u nekom dokumentarcu gledali kako se orao bori protiv zmije? Ta nam borba može poslužiti kao izvrsna analogija duhovne bitke. Ona nam pokazuje kako se zaista učinkovito boriti protiv Neprijatelja!

Orao se sa svojim neprijateljem, zmijom, ne bori na tlu. On podiže zmiju u vis i mijenja teren na kojem se borba odvija. Zmija je moćan, mudar i smrtonosan neprijatelj na tlu, ali u zraku je slaba i beskorisna, nema ni snage ni ravnoteže.

I mi možemo tako prebaciti svoje bitke na drugi teren, u duhovni svijet, gdje možemo kroz molitvu dopustiti Bogu da preuzme naše borbe. Nema se smisla boriti s neprijateljima na njihovom teritoriju – postupimo kao orao i pustimo Boga da preuzme kontrolu kroz naše iskrene molitve. Tada možemo biti sigurni u pobjedu.

Lance Wallnau

Savjet kad se nađeš pod duhovnim napadom

Kad se nađeš pod duhovnim napadom, poduzmi ove korake:

  1. Moli.
  2. Izgovaraj (u sebi ili na glas), Božje istine i obećanja.
  3. Odluči da se nećeš bojati.
  4. Otpusti kontrolu.
  5. Gledaj kako Bog ovu tvoju situaciju okreće na dobro.

Vedrana Prka; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Najčitanije

Na vrh