Svjedočanstva

ČOVJEK NADE

Bojala se je da će izgubiti dijete, no pred sam porod u snu ju je posjetio Padre Pio… Padre Pio je onima koji su mu se utjecali u zagovor, na različite načine davao do znanja da moli za njih. To čini i danas!

Foto: www.mysticsofthechurch.com

 

Bračni par koji nije mogao imati djece počeo se je moliti Padru Piju za zagovor. Ubrzo je mlada žena zatrudnjela. No, sada ju je odjednom obuzeo silan strah da će izgubiti dijete. Jedne noći pred sam porod sanjala je utješan san.

Prije nego što je u salu ušao ginekolog, u kutu prostorije ugledala je muškarca s bradom…

Nalazila se je u sali za rađanje. Prije nego što je u salu ušao ginekolog, u kutu prostorije ugledala je muškarca s bradom. Gledao ju je i smiješio joj se.

>>>HODOČASTIMO ZAJEDNO I U 2023.! U San Giovanni Rotondo, Svetu Zemlju… 

Tada se probudila.

Prema fotografijama koje je prije znala vidjeti, shvatila je da čovjek koji joj se je pojavio u snu, nalikuje svetom Padru Piju.

Taj ju je san posve zaokupio. Svima je pričala o njemu.

Nekoliko dana kasnije rodila je dječaka. Porod je prošao bez ikakvih problema.

Njezin ju je suprug pokušavao smiriti: „Sve je to bio samo san…“

Nekoliko mjeseci poslije poroda sretna je majka počela planirati putovanje u San Giovanni Rotondo. Htjela se je uvjeriti da je osoba koja joj se je pojavila u snu doista nalik Padru Piju, kojem su se ona i suprug utjecali u zagovor za trudnoću i, ako jest, da mu zahvale.

Njezin ju je suprug pokušavao smiriti, jer se ona potpuno unijela u to. Ponavljao joj je: „Smiri se, sve je to bio samo san, samo san – san i ništa drugo“.

Padre Pio se zaustavio upravo pored supruga, ljubazno ga pogledao i uz širok mu osmijeh rekao…

Napokon su otputovali u San Giovanni Rotondo. Kad su stigli, zauzeli su mjesto u hodniku samostana čekajući Padra Pija da tamo prođe. Kad se je nakon nekog vremena svetac pojavio, zaustavio se upravo pored supruga, ljubazno ga pogledao, a zatim ga nježno potapšao po ramenu i uz širok mu osmijeh rekao: „Dakle, sve je to bio samo san, ha?“

Svjedočanstvo Ane Baroni iz Chiavarija u Italiji, 8. prosinca 1994.; www.mysticsofthechurch.com; Book.hr

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh