Preporučamo

PREDAJMO SVOJE OKOLNOSTI ISUSU

Bog straha ili Bog ljubavi? „Bog će te kazniti!“ Neki odrasli izgovaraju ovu i slične rečenice bez problema, a to na djecu ostavlja ozbiljne posljedice!

Foto: Jae Bano; Unsplash  


Cijeli je svoj život za sebe govorila da je kršćanka. Odlazila je na Misu, poštovala pravila i običaje. Međutim, duboko u sebi vjerovala je da je nebitna i previše slaba. Vjerovala je da Bog kažnjava, zbog riječi: „Bog će te kazniti“, riječi koje ne bi trebale biti prisutne, nikada i ni u čijem životu. Njezin otac bio je teški alkoholičar…

Njezini problemi počeli su se pojavljivati u srednjoj školi. Imala je tako jake menstrualne bolove da je padala u nesvijest. Kasnije su to bile upale, a na to su se nadovezali bolovi u želucu. Bilo je nepodnošljivo.

…gušenje u prsima, vrtoglavice, potpuna utrnulost pola tijela. Znala je nekada po dva tjedna ležati oduzeta od pojasa na gore, a nekada od pojasa na dole. Noću je imala osjećaj da ju netko guši, a ona se nije mogla pomaknuti. A dijagnoza – zdravi ste. Bila je očajna. Tako je krenula kod bioenergičara, pa i kod nekih vračara. Mjesec-dva bilo joj je bolje, a onda bi se sve vratilo i bilo još gore.

Sve se još kompliciralo, a onda je, Bogu hvala, krenula u Školu molitve…

Njezino svjedočanstvo u cijelosti možete pročitati u nastavku:

Bog straha ili Bog ljubavi?

Slava i hvala Isusu!

Lipanjski broj Booka na kioscima potražite 1. lipnja, ili se pretplatite.

BOOK/svibanj 2022. “Nevjerojatno je koliko smo blizu ozdravljenja kad otvorimo svoju dušu i kažemo što nas muči!”

Pretplati se na Book za pravu dozu dobrih riječi! 👼
Kontakti:
+385 95/388-6131 ili e-mailom na: [email protected]

Ne možeš si priuštiti pretplatu?! Ili bi ju htio pokloniti onome tko si ju ne može priuštiti?!
Javi nam se! 

+385 95/388-6131 ili e-mailom na: [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh