Duhovnost

DAVID WILKERSON

Bog se ne skriva od nas kad sagriješimo. Nikada!

Bog se ne skriva od nas kad sagriješimo. Nikada!

Foto: Shutterstock


 

Znamo da nas Bog želi utješiti i pomoći nam, da sva naša bremena mogu biti oduzeta kad smo nasamo s njim

Zašto više nitko od nas ne moli kako bi trebao? Znamo da nas Bog želi utješiti i pomoći nam. Znamo da sva naša bremena mogu biti oduzeta kad smo nasamo s njim. Duboko u nama postoji nešto što nas neprestano poziva na molitvu. To je glas Duha Svetog koji govori: „Dođi!” Dođite na vodu koja gasi tu žeđ duše! Dođite Ocu koji suosjeća sa svojom djecom. Dođite Gospodinu života koji obećava oprostiti svaki počinjeni grijeh. Dođite Onom koji vas odbija osuditi i ostaviti ili se sakriti od vas.

Pođi Ocu, otvori srce i reci mu sve o svojim padovima i borbama

Bog se ne skriva od nas kad sagriješimo. Nikada! To nam samo naš strah osuđuje srce. Kad su Adam i Eva sagriješili, Bog se nije sakrio u vrtu. On im je ponovno došao pozivajući ih i čeznući za njihovim zajedništvom i ljubavlju. Mi se sami skrivamo zbog krivnje i osude. I ne možemo ni zamisliti da bi nas Bog još uvijek ljubio kad smo tako neposlušni i nezahvalni.

Dođite hrabro do njegova prijestolja, čak i kad ste sagriješili ili iznevjerili. On odmah oprašta onima koji se kaju sa svetom žalošću. Ne morate provoditi sate i dane u grizodušju i krivnji. Ne morate zaraditi za svoj put povratka do njegove blagonaklonosti. Ne morate se praviti da ste žalosni ili glumiti suze. Pođite Ocu, savijte svoja koljena, otvorite srce i isplačite svoju agoniju i bol. Recite mu sve o svojim padovima i o svojim borbama. Recite mu o svojoj samoći, strahu i promašajima.

Autor: David Wilkerson. Izvor: „Put života”

„Put života” je časopis za dublji duhovni život. Izlazi jednom mjesečno i besplatan je. Čitatelji ga mogu naručiti putem telefona, poštom i elektroničkom poštom. Put života, Ilica 200, Zagreb; 01/370-7628; [email protected]

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh

Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje:Želite li primati obavijesti?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i svakog tjedna primajte najkorisnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu!

* obavezno polje

Portal Book.hr koristit će Vašu e-mail adresu isključivo za potrebe komuniciranja i prenošenja najzanimljivijih tekstova. Ako se slažete s tim, molimo Vas da to potvrdite klikom ovdje: