Duhovnost

43. OBLJETNICA GOSPINIH UKAZANJA U MEĐUGORJU

Bog šalje Gospu tamo gdje je najveća potreba „Dječice, vjerujte i molite da vam Otac umnoži vjeru. A onda tražite što vam je potrebno. Ja sam s vama, radujem se vašem obraćenju.", Iz Gospine poruke u Međugorju 25. travnja 1988.

Gospa ,Kraljica Mira, Međugorje

Foto: DUE997, Shutterstock

 

U malenom mjestu u Međugorju u Hercegovini na današnji dan 24. lipnja 1981. šestero djece imalo je prvo ukazanje  blažene djevice Marije, majke Isusa Krista. Ivanka Ivanković, Mirjana Dragićević, Vicka Ivanković, Ivan Dragićević, Ivan Ivanković i Milka Pavlović vidjeli su na predjelu zvanom Podbrdo divnu, mladu ženu s djetetom u naručju.

O tome što se događalo prvih sedam dana pročitajte na poveznici.

Kada bismo objedinili sve poruke Kraljice Mira najvažnije što možemo iz njih izvući (i tako raditi) jest moliti, moliti, moliti.

 

Nije li se nebo otvorilo baš nad ovim našim hrvatskim podnebljem da bismo se što bolje pripravili na ove teške kalvarijske dane svoje povijesti?!

Bog šalje Gospu tamo gdje je najveća potreba, nevolja. Ona dolazi kao pomoćnica, zagovornica…

Svojom providnošću Bog vodi povijest naroda i svakog pojedinca. On ima svoj plan, i to izvanredni i s ovim ukazanjima… 🥰
(Fra Petar Ljubičić)

 

„Dječice, vjerujte i molite da vam Otac umnoži vjeru. A onda tražite što vam je potrebno. Ja sam s vama, radujem se vašem obraćenju.”, Iz Gospine poruke u Međugorju 25. travnja 1988.

 

Kraljice Mira, hvala ti na 43 godine milosti!

 

Za Book.hr priredila A. Pranjić

 

Figulus

Preporuka! Knjiga-molitvenik patera Marka Kornelija Glogovića „U milosti Međugorja. Molitve savjesti, novi početak, pravi mir“ može biti u vašim rukama. Za sve koji žele bolje upoznati Mariju, osjetiti srcem Majku koja Vas čeka da Vas upozna sa svojim Sinom, brižnu majku koja Vas ljubi svim srcem te za sve koji žele biti u milosti Međugorja. Knjigu možete kupiti putem web-shopa naše Biblioteke Figulus.

 

 

 

 

 

Ako se želite osjećati kao dio obitelji Kristofora (onih koji donose Krista), možete skenirati kod za mjesečnu ili za godišnju uplatu ‘timarine‘.

Unaprijed zahvaljujemo i želimo iskrenu dobrodošlicu svim novim članovima obitelji (tima) Kristofori.

 Želim donirati mjesečnu ‘timarinu’:

Želim donirati godišnju ‘timarinu’

Podržite naš rad

Ako Vam se svidio ovaj članak, podržite nas donacijom! Jednostavno je – samo skenirate kod.

 

Želim donirati 1 EURO:

Želim donirati 5 EURA:

 

Želim donirati 10 EURA :

 

 

Na taj način omogućujete nam da nastavimo s radom.

 

Hvala!

 

❤️

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh