Aktualnosti

BOG NAM I DANAS GOVORI KROZ SNOVE, VIZIJE I PROROŠTVA [POZIVAMO] Mali tečaj kršćanskog tumačenja snova u Zagrebu i Puli! Voditelji tečaja autori su knjige „Kako čuti Boga u snovima – kako razumjeti jezik kojim nam Bog govori noću“, koja uskoro izlazi u izdanju „Figulusa“.

[POZIVAMO] Mali tečaj o kršćanskom tumačenju snova u Zagrebu i Puli!

Ustanova Kristofori organizira Mali tečaj o kršćanskom tumačenju snova, koji će se održati krajem mjeseca u Zagrebu i Puli.


Voditelji tečaja autori su knjige Kako čuti Boga u snovima – kako razumjeti jezik kojim nam Bog govori noću, koja uskoro izlazi u izdanju Figulusa. Ulomke iz spomenute knjige imate priliku već sada čitati na našem portalu Book.hr!

Zašto sudjelovati na tečaju?

Bog nas kroz snove opominje, upozorava na opasnosti, uzdiže, tješi, uči, usmjerava – brine se za našu dušu, ali i naš tjelesni život. Potvrdu svega toga čut ćemo iz mnoštva biblijskih primjera, kao i karakterističnih snova koje nam Bog i danas daje. Apostol Petar, pun Duha Svetoga na Duhove, u svom prvom nastupnom govoru, kao prvi Papa, govori da će nam Duh Sveti govoriti kroz snove, vizije i proroštva (v. Dj 2,14-18), no današnja se teologija gotovo potpuno odrekla snova, vizija i proroštava, iako mi svi znamo da nam Bog unatoč tome i dalje govori na taj način.

Osnovne informacije

Voditelji: Mark Virkler i Charity Virkler Kayembe

Organizator tečaja: Ustanova Kristofori

Mjesto i datum:

  • Zagreb – Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni: 27. i 28. studenog 2017, od 18.30 do 21.30 sati
  • Pula – Hosana Pula, Krležina 39: 29. i 30. studenog, od 18.30 do 21.30 sati

Teme predavanja na tečaju oba su dana iste.

Kotizacija (trošak prijevoza, hotela, dvorane, honorara, prijevoda) u Zagrebu iznosi 100,00 kn po danu. Zbog ograničenog broja mjesta (200) u dvorani Brijuni, karte možete kupiti na našem web shopu (ulaznice 27.11, ulaznice 28.11.) do nedjelje, 26. studenog. U Puli će se sakupljati dobrovoljni prilog.

Vjerujemo da će ono što ćete čuti i naučiti na tečaju biti veliki blagoslov, i vama, ali i onima kojima ćete imati priliku pomoći da razumiju svoje snove!

Priredio Josip Lončar; Book.hr

  •  
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh