Aktualnosti

BOG NAM I DANAS GOVORI KROZ SNOVE, VIZIJE I PROROŠTVA [POZIVAMO] Mali tečaj kršćanskog tumačenja snova u Zagrebu i Puli! Voditelji tečaja autori su knjige „Kako čuti Boga u snovima – kako razumjeti jezik kojim nam Bog govori noću“, koja uskoro izlazi u izdanju „Figulusa“.

[POZIVAMO] Mali tečaj o kršćanskom tumačenju snova u Zagrebu i Puli!

Foto: Shutterstock

 

Ustanova Kristofori organizira Mali tečaj o kršćanskom tumačenju snova, koji će se održati krajem mjeseca u Zagrebu i Puli.

Voditelji tečaja autori su knjige Kako čuti Boga u snovima – kako razumjeti jezik kojim nam Bog govori noću, koja uskoro izlazi u izdanju Figulusa. Ulomke iz spomenute knjige imate priliku već sada čitati na našem portalu Book.hr!

Zašto sudjelovati na tečaju?

Bog nas kroz snove opominje, upozorava na opasnosti, uzdiže, tješi, uči, usmjerava – brine se za našu dušu, ali i naš tjelesni život. Potvrdu svega toga čut ćemo iz mnoštva biblijskih primjera, kao i karakterističnih snova koje nam Bog i danas daje. Apostol Petar, pun Duha Svetoga na Duhove, u svom prvom nastupnom govoru, kao prvi Papa, govori da će nam Duh Sveti govoriti kroz snove, vizije i proroštva (v. Dj 2,14-18), no današnja se teologija gotovo potpuno odrekla snova, vizija i proroštava, iako mi svi znamo da nam Bog unatoč tome i dalje govori na taj način.

Osnovne informacije

Voditelji: Mark Virkler i Charity Virkler Kayembe

Organizator tečaja: Ustanova Kristofori

Mjesto i datum:

  • Zagreb – Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni: 27. i 28. studenog 2017, od 18.30 do 21.30 sati
  • Pula – Hosana Pula, Krležina 39: 29. i 30. studenog, od 18.30 do 21.30 sati

Teme predavanja na tečaju oba su dana iste.

Kotizacija (trošak prijevoza, hotela, dvorane, honorara, prijevoda) u Zagrebu iznosi 100,00 kn po danu. Zbog ograničenog broja mjesta (200) u dvorani Brijuni, karte možete kupiti na našem web shopu (ulaznice 27.11, ulaznice 28.11.) do nedjelje, 26. studenog. U Puli će se sakupljati dobrovoljni prilog.

Vjerujemo da će ono što ćete čuti i naučiti na tečaju biti veliki blagoslov, i vama, ali i onima kojima ćete imati priliku pomoći da razumiju svoje snove!

Priredio Josip Lončar; Book.hr

Najčitanije

Na vrh