Svjedočanstva

VINCE SIGALA

‘Bog mi je otkrio kako se grijeh širi poput zloćudnog karcinoma’ Ako vičem na nekog ujutro i unesem loše raspoloženje u tu osobu, ona to nosi sa sobom u svoj dan i lako to širi na druge....

'Bog mi je otkrio kako se grijeh širi poput zloćudnog karcinoma'

Foto: Screenshot


 

Bog mi je otkrio kako se grijeh širi poput zloćudnog karcinoma. I jednostavan negativan čin s jednom osobom već pokreće učinak koji se širi poput paukove mreže. Ako vičem na nekog ujutro i unesem loše raspoloženje u tu osobu, ona to nosi sa sobom u svoj dan i lako to širi na druge, pa i oni ponesu bijes kući sa sobom i istresu ga na svoje voljene, koji potom gnjave svoje susjede, i tako dalje… i tako dalje… i tako dalje… Kao mnoštvo grana nekoga beskonačnog i podmuklog stabla, širi se iz malene klice. Svaki se grijeh tako razmožava, čak i oni za koje mislimo da su skriveni te utječe i na tjelesno i na duhovno područje, putuje naraštajima, koji put i kontinentima. Razotkriven grijeh je jeziv.

Cijelo svjedočanstvo Vincea Sigala i ono što mu je Gospodin otkrio o ‘Upozorenju’ pročitajte u knjizi “Upozorenje. Svjedočanstva i proročanstva prosvjetljenja svijesti”, autorice Christine Watkins.

Dopuštenje izdavača Kyrios za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete kupiti ovdje. 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh