Osobni razvoj

JOYCE MEYER

Bog će se pobrinuti za tvoje potrebe „U Jahvu se uzdaj i čini dobro, da smiješ stanovati u zemlji i živjeti u miru.“ (Ps 37, 3)

MINUTA ZA TEBE Bog će se pobrinuti za tvoje potrebe

Foto: Shutterstock

 

Mnogi od nas troše previše vremena pokušavajući smisliti kako možemo dobiti blagoslove od Boga. Ljudi ponekad potroše cijeli život pokušavajući postići ono što smatraju važnim, ne vjerujući Bogu i ne dopuštajući mu da ih vodi. Na kraju ih sve to učini deprimiranima i neispunjenima.

Psalam 37, 3 kaže: „U Jahvu se uzdaj i čini dobro…“ Bog nas nije stvorio da bismo bili sebični. Kada činimo nešto dobro, to nam pričinja veliko zadovoljstvo. To, također, otvara vrata Bogu da nas blagoslovi još više.

Vjeruj Bogu da će donijeti prave blagoslove u tvoj život. Dok čekaš Njegovo vrijeme, zaposli se pomažući drugima. Osjetit ćeš olakšanje kad ne moraš razmišljati cijelo vrijeme o sebi.

Dok budeš zaokupljen činjenjem dobrih stvari, Bog će te vjerno blagosloviti i pobrinuti se za tvoje potrebe.

Molitva

Bože, ne želim živjeti sebično, egocentrično. Vjerujem da donosiš prave blagoslove u moj život dok činim dobro, blagoslivljam druge i pomažem onima koje si mi Ti stavio na put, kako bih im pokazao Tvoju ljubav. Amen.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh