Aktualnosti

POMOZIMO IM

BLIŽI SE BOŽIĆ… Obitelj Štruk nas treba! Upravo smo se ponovno čuli s gospođom Katicom – dala nam je povratnu informaciju o odazivu na poziv da im svi zajedno pomognemo. „Javilo se nekoliko ljudi, uplatili su nešto“, kaže. „Stigla su dva paketa poštom. BOG VAS BLAGOSLOVIO…“ Ponavljamo poziv, uključimo se, pomozimo onima koji su među nama najpotrebniji pomoći

Foto: Obitelj Štruk

 

Suprug Davor operirao je kralježnicu, gospođa Katica ima sklerozu, poremećaj centra za ravnotežu, kroničnu anemiju i još puno toga.

Stariji sin, 12-godišnjak ide u školu za posebne potrebe. Imao je epilepsiju. Drugi dječak ima četiri godine i također će ići u vrtić za posebne potrebe.

Budući da je gornji dio kuće popucao od potresa, žive u donjem jer se mlađi boji biti gore.

Ugrijmo ih, obradujmo ih za Božić, naš Gospodin Isus Krist nema drugih ruku, ima ‘samo’ naše ruke da i danas izvede svoje djelo

Na naš prvi poziv za pomoć, koji smo uputili preko našeg portala, „javilo se nekoliko ljudi“, kaže nam gospođa Katica, „uplatili su nešto. Stigla su dva paketa poštom. BOG VAS BLAGOSLOVIO.“

Sve je hladnije vrijeme, a obitelj Štruk „drva ima još malo pa ne mogu ložiti svaki dan. Kalorifer grije malo“, kažu.

Također, na dijelu kuće koji se odvojio, curi voda.

Ugrijmo ih, obradujmo ih za Božić, naš Gospodin Isus Krist nema drugih ruku, ima ‘samo’ naše ruke da i danas izvede svoje djelo.

Bliži se Božić. Pomozimo im, svatko koliko može, financijski ili u potrepštinama i svakako molitvom. Da dostojanstveno provedu blagdane.

Podaci:

Katica i Davor Štruk
Litijski odvojak 3
10 040 Zagreb
IBAN (suprugov u Croatia banci) : HR5524850033200215441
Mob: 092/183-8263

Gospodin neka vam bude nagrada!

Također, na dijelu kuće koji se odvojio, curi voda…

Mlađi sin ima četiri godine i također će ići u vrtić za posebne potrebe kao i brat.

Stariji sin, 12-godišnjak ide u školu za posebne potrebe. Imao je epilepsiju.

Gospođa Katica Štruk

Gospodin Davor Štruk

 

 

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh