Brak i odnosi

SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARTNERA

Bilo mi je jako teško oprostiti mu… „Sada shvaćam da je Bogu najvažnije ono što je u našem srcu. Shvativši to, lakše sam oprostila svome mužu, a to opraštanje me uistinu oslobodilo.“

Foto: Shutterstock

„Nisam poštivala svoga muža jer mi je obiteljska pozadina takva da se moja mama rastavljala dva puta i očuh koji me odgajao bio je alkoholičar te ga ni moja mama ni moje sestre nisu poštivale. Također nisam shvaćala da je poštovanje nešto što je mome mužu potrebno. On je osoba puna ljubavi, ali je u životu učinio neke stvari koje su me jako povrijedile i naštetile našemu braku.
Bilo mi je jako teško oprostiti mu… Sada shvaćam da je Bogu najvažnije ono što je u našem srcu. Shvativši to, lakše sam oprostila svome mužu, a to opraštanje me uistinu oslobodilo.“

——————————-

Svjedočanstvo je preuzeto iz knjige „Ljubav i poštovanje“ koju po sniženoj cijeni (do 18. 12.) od 84 kune umjesto 120, možete kupiti ovdje.

Više o malim grupama „Ljubav i poštovanje“, kao i o svjedočanstvima parova iz Hrvatske koji su prošli kroz male grupe možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh