Svjedočanstva

SVJEDOČANSTVO BRAČNE LJUBAVI

Bili smo pred razvodom braka, a onda me je Gospodin upitao postoji li u meni nešto, što želi spasiti taj brak… „Bila sam umorna od svega, brak mi je propadao, nisam bila zadovoljna svojim životom jer sam znala da mogu i želim bolje od toga, ali jednostavno to je bilo jače od mene. Nisam se mogla osloboditi. Bila sam na životnom raskrižju. Ispred mene su se nalazila dva puta…“

Gospodin me je upitao postoji li u meni nešto, što želi spasiti taj brak…

Foto: Shutterstock

 

Na početku braka suprug i ja imali smo izvrstan odnos. Gledajući unazad, nikada ne bih pomislila da ćemo proći kroz sve ono što smo prošli, kako bismo shvatili koliko značimo jedno drugome.

Naši su problemi počeli kada je suprug dobio otkaz u tvrtki u kojoj je radio. Tada se je počeo udaljavati, ne samo od mene i našeg djeteta nego, na žalost, i od Gospodina. Mnogo sam puta pokušala približiti mu se, uvidjeti i riješiti problem, ali on nije bio otvoren za komunikaciju. Radio je težak fizički posao i vjerujem da je i to uzelo svoj danak. Više nije bio onaj nasmijani čovjek za kojeg sam se udala. Osmjeh na njegovu licu zamijenili su bijes i nervoza. S vremenom je pao pod loš utjecaj društva, te je počeo piti. Naš ionako narušen odnos, postao je još gori. Kući bi se često vraćao u zoru i to pijan, što je mene jako boljelo. Više nismo provodili vrijeme zajedno. Dok sam bila okupirana djetetom i kućom, on je bio daleko od nas. I ono malo vremena koje smo provodili zajedno proteklo je u svađi ili tišini. Kad god bih mu pokušala prići ili razgovarati, tjerao bi me od sebe i ponižavao me. Ne moram ni spominjati kako je to utjecalo na mene i na moje samopoštovanje.

Bilo me je sram priznati istinu

Dugo su vremena svađe, ponižavanja i odbacivanje bili svakodnevni dio moga života. A onda je postalo još gore. U nedostatku kontrole moj me je muž počeo tući! Nikada nismo imali neki veliki problem, ali u okolnostima u kakvima smo živjeli i najmanja bi sitnica izazvala kaos. Moje nestrpljenje i njegova agresivna narav bili su „tempirana bomba“, koja je naš brak učinila još nepodnošljivijim. Nismo imali nikakav odnos – spavali smo odvojeno i jedva da smo u miru mogli razmijeniti poneku riječ. Kada sam vidjela da moji pokušaji da dođem do njega ne rađaju plodom, povukla sam se u sebe i prepustila samosažaljenju. Da stvar bude još gora, moj odnos s Gospodinom postao je lošiji, jer sam muževljevo ponašanje reflektirala na Njega. Moje je srce uvijek bježalo Gospodinu, ali moja je duša bila umorna od ponižavanja i odbacivanja, i tako sam prestala moliti i tražiti Gospodina. Pustila sam da stvari idu svojim tijekom, a to je bilo najgore što sam mogla učiniti – „dići ruke” od sebe i svog braka.

Trpjela sam i šutjela. Nikada nikome nisam govorila što se događa iza „zatvorenih vrata”. Lagala bih kada bi me drugi nešto pitali, pogotovo o povredama, jer sam se sramila priznati istinu a uz to nisam željela da netko misli nešto loše o mojem mužu, jer sam ga ipak voljela. Ponekad bih sebi govorila da sam sama kriva što to prolazim i da to zaslužujem, pa je najbolje da šutim i trpim, te se nadam da će se sve jednog dana promijeniti. To više nije bio život – naš brak i odnos sveo se samo na preživljavanje. Mislim da je jedini razlog što smo ostali zajedno bilo naše dijete, kao i to što sam se u dubini svoga srca nadala da će shvatiti koliko mi je potreban i koliko mi znači. No, to se tada nije dogodilo.

Trenutak u kojem se je moj svijet srušio

U kući je atmosfera postala nepodnošljivom. Moj je muž htio da odem, a ja nisam htjela tek tako odustati. Sjećam se da mi je jednom rekao: „Nisi ni svjesna što ću ti raditi, ali otići ćeš odavde, milom ili silom.” To me nije uplašilo. Štoviše, koliko god me je svojim ponašanjem pokušavao otjerati, šutjela sam i trpjela, ali problemi se tako ne rješavaju. Činjenica da nismo govorili što osjećamo i što smatramo problemima – dovela je do raspada odnosa. Jednom je uporno htio da odemo, pa je pozvao moga brata da dođe i odvede nas. Moj se je svijet srušio – gubila sam osobu koju volim, svoju obitelj, ali istovremeno sam osjećala olakšanje jer je tortura koju smo dijete i ja jedva podnosili, prestala. Ja sam dijete rastavljenih roditelja, i najviše od svega boljela me je pomisao da će i moje dijete prolaziti ono što sam ja prošla. Činjenica da bi i ona mogla imati život bez oba roditelja i ožiljke koje takav život nosi razarala me, ali isto tako znala sam da ni život u takvim okolnostima nije rješenje.

Neko vrijeme živjeli smo kod mojih roditelja, a onda sam otišla u stan. Bilo je jako teško. Često sam odlazila kod muža kako bismo razgovarali, jer nakon mog odlaska oboje smo postali otvoreniji za razgovor i slušanje. Mislim da je Gospodin tada počeo raditi na nama, a da mi toga nismo ni bili svjesni. Iako se neke stvari nisu mijenjale, ipak smo mogli pričati a da se ne posvađamo. Kada bismo i započeli, znali smo stati. Bilo nam je potrebno vidjeti i priznati naše pogreške, a ne stalno kriviti jedno drugo. Iskreno, uživala sam u razgovorima s njim i u tom vremenu koje smo provodili, jer sam napokon osjećala da me sluša, i da ja mogu saslušati njega. Mislila sam da se naš odnos poboljšava i da ću mu se uskoro opet vratiti, ali uvijek je postojalo nešto što bi to spriječilo. Gospodin je znao kada je bilo pravo vrijeme. Pred nama je bilo još mnogo borbi i iskušenja. Sada vidim koliko nam je dobroga to donijelo, i kako je Gospodin sve to iskoristio.

Boljela me je činjenica da se je želio pomiriti sa mnom, a bio je s drugom ženom

U pokušajima da se pomirimo, naš je odnos postao još napetijim. Živjeli smo razdvojeno, daleko od Boga i jedno od drugoga. A onda je došao još jedan udarac. Saznala sam da je u vezi s drugom ženom koja je također bila udana. Iako sam to saznala iz pouzdanih izvora, nisam u to željela vjerovati. Bila sam uvjerena da on tako nešto nikada ne bi učinio. Bila sam sigurnija u njegovu vjernost, nego li u svoju. Nažalost, na kraju sam se uvjerila da je to ipak istina, a i on mi je to priznao. Ne moram vam reći kako je to utjecalo na mene. Boljela me je činjenica da se je želio pomiriti sa mnom, a bio je s drugom ženom. U tim sam trenucima osjetila snažnu Božju prisutnost. Iako sam zanemarivala svoj odnos s Bogom, on je bio tu i dao mi snagu; bio je uz mene i vodio me, čekajući da mu se bacim u naručje i da se vratim kući. Mir koji sam tada imala u srcu i otvorenost da s njim o svemu mirno i lijepo razgovaram – znam da nisu bili od mene, jer sam temperamentnije naravi. Stav moga muža bio je taj da ne želi biti sa mnom i da planira nastaviti s njom. Mislio je da je to najbolje, budući da nismo imali dobar odnos. Slomljena, povrijeđena i razočarana došla sam kući i pala na koljena. Molila sam Gospodina da mi da snagu da mogu ići dalje, jer je to bilo previše za mene. I zaista sam osjetila Božju ruku na sebi. Odlučili smo da je najbolje da se razvedemo jer za pomirenje nije bilo nade, a ja nisam željela de bude sa mnom i s drugom ženom istovremeno.

Pokušali smo to riješiti sporazumno, no bezuspješno jer moj muž nije htio plaćati alimentaciju. Sada zahvaljujem Bogu što je tako bilo jer bismo se brzo razveli, a ovako smo imali vremena razmisliti i ispraviti greške. Nastavili smo sa svojim životima, živjeli smo grešno pred Bogom – i on i ja. Iako sam molila Gospodina za snagu koju mi je i dao, nisam mu se u potpunosti predala i dopustila da otkloni moju bol i povrijeđenost, nego sam živjela po svojoj volji, vodeći se osjećajima. Ponekad se gadim samoj sebi jer sam radila ružne stvari, a s druge sam strane tražila Boga. Bila sam podijeljena i licemjerna prema Bogu i ljudima. Moj je muž živio bez Gospodina, pa njegovo ponašanje nije bilo toliko sablažnjavajuće, ali ja koja sam ga poznavala i voljela slamala sam Njegovo srce, razapinjala ga iz dana u dan. Želeći da budem prihvaćena i voljena otišla sam toliko daleko da sam mislila da se više ne mogu vratiti nazad, i da mi Gospodin to nikada neće moći oprostiti. Ali Gospodin kaže da je Njegova milost velika, i onda kada ja nisam voljela sebe – On me je volio i vapio je da mu se predam.

Na životnom raskrižju

Bila sam umorna od svega, brak mi je propadao, nisam bila zadovoljna svojim životom jer sam znala da mogu i želim bolje od toga, ali jednostavno to je bilo jače od mene. Nisam se mogla osloboditi. Bila sam na životnom raskrižju. Ispred mene su se nalazila dva puta. Jedan je bio da se pokajem i vratim Gospodinu te da se borim za svoj brak, a drugi je bio da se nastavim valjati u kaljuži grijeha i živjeti u samosažaljenju i osudi. Moje je srce znalo što želi, no premda sam to znala odgovor sam tražila na pogrešnom mjestu. A onda sam pala pred noge svoga Kralja, a On me je objeručke zagrlio, kao da se nikada ništa nije dogodilo, kao da sam uvijek bila u Njegovu naručju. Sada sam znala da sama ne mogu promijeniti ništa, ali da s Njim mogu sve! Moje samopoštovanje i vjera su se vratili, i ja sam bila spremna za borbu. Počela sam moliti za ženu s kojom me je muž varao, i za svoga muža. Razvod se je bližio, ali ja nisam odustajala. Situacija s mužem je došla dotle da mi je prijetio da će me ubiti, uznemiravao je moju mamu i radio svašta, ali ja sam znala da je to jače od njega i s kim se ja zapravo borim (Ef 6, 12).

Isus je punio moje srce svojom ljubavlju, a ja sam samo željela prepustiti mu se, da me On vodi. Odvjetnica mi je preporučila da ga prijavim policiji, ali nisam to htjela. Upustila sam se u borbu, a mač predala Gospodinu. Nije na meni bilo da vodim bitku, već na Njemu. U međuvremenu se je moj muž prestao viđati s tom ženom, a ja bih koristila svaku priliku da pričam s njim i da provodimo vrijeme zajedno s djetetom. Poslije nekog vremena, njegov stav i ponašanje prema meni su se promijenili, iako još uvijek nije sve bilo dobro, išlo je nabolje. Razvod se je približavao, a u moje se je srce uvukao strah da ne donesem pogrešnu odluku. Strah je bio toliko jak da noću nisam spavala, a danju sam bila šutljiva razmišljajući što da radim. Iako su me svi znali kao nasmijanu i veselu osobu, sada sam dozvolila me strah nadvlada. Bojala sam se jedino da ne učinim nešto što nije ugodno Gospodinu.

Gospodin me je upitao postoji li nešto u meni, što želi spasiti taj brak…

Razgovarala sam sa starijim vjernicima, ali odluka je bila na meni. Željela sam se pomiriti s mužem, ali sam se bojala da ne bude sve kao prije, a s obzirom da se muž nije kajao što me je prevario, bojala sam se da on sada želi biti sa mnom samo kako ne bi plaćao alimentaciju, jer smo s tim imali velikih problema. U tim mi je trenucima, više no ikada, trebalo Božje vodstvo. Mogla sam vidjeti ponašanje svoga muža, ali samo je Gospodin mogao znati njegove motive i misli njegova srca. Nije bilo sumnje da je želio da se pomirimo, čak je kasnije priznao da se i sam molio Gospodinu da me vrati, iako nije vjernik. Slava Gospodinu, što me je oslobodio tog nezdravog straha preko jedne rečenice pastora: „Isus te voli, On je živ i govori. Ako tražiš od Njega da te vodi i vjeruješ mu, zar misliš da će te navesti na pogrešan put?” Naravno da ne. Tada sam mogla jasno vidjeti odgovor koji je Gospodin imao za mene, bez straha da ću pogriješiti.

Dakako da Gospodin mrzi prijevaru, ali nam također govori da oprostimo. Gospodin također mrzi razvod, i premda sam imala potpuno pravo razvesti se pred Bogom, Gospodin me je upitao postoji li nešto u meni, što želi spasiti taj brak… Ah, naravno da je postojalo… ljubav! Također mi je jasno rekao da mnogi, čak i kršćani, od svojih brakova odustaju, jer razvod uzimaju kao opciju i rješenje. Misle da će im s nekim drugim biti bolje. Ja sigurno nisam bila ta koja će odustati od svoje obitelji! Ne zato što sam vjerovala u sebe i da ja mogu nešto učiniti (to se već dokazalo da ne uspijeva), već zato što sam bila spremna svoj ponos, srce i vlastitu snagu predati Gospodinu da on učini ono što je najbolje, po svome planu. Vjerujem da sve to vrijeme nije ni mom mužu bilo lako, ali on se je borio na svoj način za koji je mislio da je ispravan.

Tako smo se samo tjedan dana prije prvoga ročišta muž i ja pomirili! Naše pomirenje bio je predivan događaj za sve nas, posebno za Gospodina. Znala sam da će mu više slave donijeti ako se borim i vratim mužu, nego ako se rastanemo. Mir je odmah ispunio moje srce i čim sam prvi put zagrlila svog muža znala sam da sam donijela ispravnu odluku. Mnoge je začudila moja odluka, s obzirom da su vidjeli kroz što sam sve prolazila, ali Gospodin je, vjerujte mi, ispunio moje srce svojom ljubavlju, jer ja svojom ljudskom i sebičnom ljubavlju više nisam mogla voljeti svoga muža. Isus je dosta radio na mom srcu, i ovo nije bila lako donesena odluka, ali je bila najbolja odluka u mom životu. Da nije bilo Isusa, mi bismo sada bili razvedeni, budući da sam u jednom razdoblju, kada više nisam osjećala da ga volim, mislila da je to najbolje za sve.

Isus me je naučio da ljubav nisu osjećaji

Zahvalna sam Isusu jer me je kroz sve to naučio mnogim važnim stvarima, i nikada nije odustao od nas. Isus me je naučio da ljubav nisu osjećaji. Osjećaji dođu i prođu, malo su ovakvi, malo onakvi, varljivi su i nestabilni. Ljubav je mnogo više od toga. Ljubav je odluka da ćemo biti uz nekoga u dobru i u zlu, kako smo i obećali kad smo se zavjetovali pred ljudima i pred Bogom. Prava ljubav mijenja ljudska srca, kao što je Isusova ljubav promijenila moje srce. Sada znam da nikada ne treba odustajati, pogotovo kada imate Isusa na svojoj strani. Ponos ubija ljubav, ali poniznost i spremnost da priznamo svoje greške i pokajemo se za njih čine ljubav dubljom, ljepšom i snažnijom. Gospodin nije samo radio na mom srcu, već i na srcu moga muža. Sada je voljan saslušati me i razgovarati kada imamo neki problem, i reći mi kada mu se nešto ne sviđa kod mene, kao i prihvatiti kritiku na svoj račun. Želim da radimo na komunikaciji jer je ona vrlo važna za naš brak i naš odnos. Molim Gospodina da nas tome nauči. Najljepše od svega je što se ponekad želi moliti sa mnom i našim djetetom, iako uporno tvrdi da ne vjeruje u Boga. Znam i vjerujem da Gospodin i za mog muža ima pravo vrijeme, i molit ću se sve dok moja molitva ne bude uslišana. Nikada neću odustati od svoga muža.

Isus nije samo spasio moj brak, učinio je više od toga – SPASIO JE MENE! Moja je molitva da budete ohrabreni mojim svjedočanstvom, potaknuti da vjerujete Gospodinu više nego svojim osjećajima i okolnostima u kojima se nalazite. Neka vas Gospodin blagoslovi i čuva!

Svjedoči N.N.

Izvor: Novi život

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte
21 komentar

21 Comments

 1. Monika Šimun

  9. rujna 2019. at 10:03

  Imam svog bivšeg ljubavnika POVRATNO
  Mnogi su napisali članke o tome kako im je pomogao čarobnjak, ali vrlo sam zahvalan ovom sjajnom čarobnjaku koji mi je vratio bivšeg muža. Ovo svjedočenje je istinita priča i zovem se Monika Šimun. Kad sam došao u kontakt s tim čovjekom, također sam bio napisan o njemu, a naišao sam i na mnoga svjedočanstva o tome kako on pomaže drugima u njihovom životu. Povratak s bivšim jedan je od najvažnijih unutarnjih osjećaja koji bi mnogi ljudi voljeli doživjeti pogotovo kao što sjećanja s bivšim uvijek zamagljuju naš um kada neko drugi napravi neke od onih stvari koje je radio naš bivši. Bio sam samohrani roditelj skoro 6 godina i premda je moj bivši suprug bio daleko od moje djece, i dalje želim da se jednog dana vrati meni. Ovaj liječnik s čarolijom s kojim sam se sreo poznat kao DR ISIKOLO pomogao mi je u mojim željama i sretan sam što mogu reći da sam opet sa svojim bivšim mužem i vrlo sam sretan što dijelim svjedočanstvo sa svima kako bi i oni mogli upoznati ovog sjajnog liječnika i riješiti svoje problemi. Ne znam što bi drugi mogli osjetiti kad im se bivši vrati u život, ali uvijek znam da postoji blagoslov prerušen samo jednim ponovnim povezivanjem s bivšim. Ako se želite uspješno vratiti sa svojim bivšim, obratite se ovom sjajnom čarobnjaku na njegov Whatsapp +2348133261196 ili na e-mail: [email protected] i podijelite nevjerojatno svjedočanstvo poput mene.

 2. Barbara Vanja

  5. rujna 2019. at 12:20

  Moje ime je Barbara Vanja Moj suprug i ja smo u braku već oko 6 godina. Sretno smo bili u braku s dvoje djece, dječakom i djevojčicom. Prije 3 mjeseca počeo sam primjećivati ​​neko čudno ponašanje od njega i nekoliko tjedana kasnije otkrio sam da moj muž viđa nekoga drugog. Počeo je dolaziti kući kasno s posla, jedva se brine za mene ili djecu više, Ponekad izlazi, a ne vraća se kući otprilike 2-3 dana. Učinio sam sve što sam mogao da otklonim ovaj problem, ali sve bez uspjeha. Postala sam jako zabrinuta i potrebna mi je pomoć. Dok sam jednog dana pregledavao internet, naišao sam na web stranicu koja je sugerirala da dr. Isikolo može pomoći u rješavanju bračnih problema, obnovi narušenih odnosa i tako dalje. Dakle, osjećao sam da bih ga trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mu svoje probleme, a on mi je rekao što da radim i učinio sam to i učinio mi je čaroliju 48 sati kasnije, moj muž je došao k meni i ispričao se zbog počinjenih nepravde i obećao da to više nikada neću učiniti. Otkad je dr. Isikolo najbolji internetski čarobnjak za čarolije koji je moćan i originalan. Ako imate problema, kontaktirajte ga i garantiram vam da će vam on pomoći.
  Evo njegovog kontakta: [email protected] Također ga možete Whatsapp-u poslati na +2348133261196.

 3. Veronika Adriano

  3. rujna 2019. at 10:56

  S DR ISIKOLOM, VAŠE PROBLEME ODNOSA SVE SU VIŠE. KONTAKTITE S NJIMA ODMAH.
  Svakodnevno se probudim s osmijehom na licu i pjevam pohvale ovom moćnom čarobnjaku pod nazivom DR ISIKOLO koji mi je učinio veliku uslugu spasivši moju vezu od raspada. Mislio sam da imam savršenu vezu do trenutka kad se moj ljubavnik kasno i svakodnevno počne vraćati kući, a meni daje različite izgovore, a zatim sam odlučio pomno paziti na njega, a onda otkrivam da je imao aferu s drugom djevojkom. Slomljeno mi je srce jer sam mu toliko vjerovala i znajući da ima tajnu vezu, jako me boli .. Ali zahvaljujem svima koji su kontaktne podatke DR ISIKOLO postavili na Internet jer sam kroz to uspio kontaktirati DR ISIKOLO i danas mi je veza obnovljena ljubavlju i više romantike nego ikad prije. Ako ste u bilo kakvoj vezi ili bračnom stresu, učinit ću vam uslugu tako što ćete odbaciti kontakt podatke DR ISIKOLO-a koji su putem e-maila: [email protected] Možete ga i Whatsapp poslati na +2348133261196.

 4. Filip Bruno

  2. rujna 2019. at 10:38

  VELIKI MUŠKARC DR ISIKOLO JE DOSTOJAN DA OBAVIJESTITE SVOJE RASPOLOŽENE ODNOSE.
  Pozdrav moje ime je Filip Bruno. imala sam raskid sa zaručnikom nešto prije četiri mjeseca nakon što sam se sukobila s njom u vezi s nekim momkom za kojeg tvrdi da se nikada ranije nije vidjela, rekao sam joj da je veza završena od bijesa i da je te noći napustila moju kuću. mislio sam da će me nazvati, ali nikad nisam učinio sve što mogu, ali odbila je prihvatiti moju žalbu, jer je toliko volim, gotovo sam izgubila nadu dok ne pređem put dr. Isikolo i kažem mu što se događa, sumnjala sam u njega u početku, ali iznenadilo me kako mi je pomogao da vratim svoju zaručnicu. Zato, kad god imam problem, uvijek zovem dr. Isikola da mi pomogne, to je način na koji mi dr. Isikolo uvijek pomaže. sretan sam što u životu kontaktiram s dr. Isikolom. sad napravim bračne planove čudo je kako mi je pomogao da je vratim jer sam sad sretna osoba. i vi možete kontaktirati dr. Isikolo ako imate bilo kakvih problema. Dr Isikolo je moćan liječnik koji može riješiti vaše probleme za vas, tako da i vi možete postati sretna osoba poput mene, i činila je dobre stvari u mom životu otkad ga znam. kontaktirajte dr. Isikolo na [email protected] Možete ga i Whatsapp kontaktirati na +2348133261196

 5. Kristina Leo

  31. kolovoza 2019. at 11:51

  LJUBAV SPELL CASTER DA SE POMAŽE POVRATI SVOJIM bivšim muškarcem
  Pozdrav svima, ja sam Kristina Leo i došla sam podijeliti divno djelo koje je dr. Isikolo učinio za mene. Nakon 5 godina u braku sa suprugom s dvoje djece, moj se muž počeo čudno ponašati i izlaziti s drugim damama i pokazao mi hladnu ljubav, u nekoliko navrata prijeti da će se razvesti ako se usudim ispitivati ​​ga o njegovoj vezi s drugim damama, ja bio je totalno opustošen i zbunjen sve dok mi stari prijatelj nije rekao o urotu na čaroliji na internetu zvanom dr. Isikolo koji pomaže snagama ljubavnih čarolija ljudima koji imaju problema s vezama i brakom, u početku sam sumnjao postoji li tako nešto, ali odlučio sam pokušajte, kad ga kontaktiram, on mi je pomogao da dam ljubavnu čaroliju i u roku od 48 sati moj muž se vratio k meni i počeo se ispričavati za djela i ispravljao svoje pogreške, a on mi se svakodnevno odvaja toplim osmijehom na lice prestao je izlaziti s drugim damama i njegov sa mnom zauvijek i stvarno. Obratite se ovom velikom čarobnjaku za ljubavnu čaroliju kako biste svoju vezu ili problem u braku riješili danas e-poštom: [email protected] Možete ga i Whatsapp / Viber na +2348133261196.

 6. Gabriela Dario

  29. kolovoza 2019. at 10:17

  KAKO DOBIM MOJ HUSBAND POMOĆ DOMA S POMOĆOM PRAVOG I MOŽNOG PRODAVNOG KAO Dr Dr Isikolo POZOVITE / ŠTO POZNATE +2348133261196. Moje ime je Gabriela Dario, zamalo sam oduzela svoj život zbog muža koji me je napustio i prestao birati moje pozive kako bih odgovarao na moje mailove i poruke. Rekao je da mi više ne vjerujete, pokušao sam ga uvjeriti i preklinjati, ali neće mi vjerovati ili odgovoriti dok se nismo posvađali i raskinuli 6 mjeseci, nakon toga shvaćam da ne mogu živjeti bez njega zbog ljubavi Imam za njega. Pokušao sam sve što bih mogao da ga vratim, ali nisu radili za mene, neki lažni urotići za čaroliju prevarili su me i otišli s mojim novcem dok nisam naišao na tog čovjeka zvanog Dr Isikolo, on mi je pomogao da dam čaroliju za mene i gle, moj se muž vratio nakon 48 sati, moleći me za oprost, bio sam toliko iznenađen da još uvijek postoji čarolija poput dr. Isikola. Ako bilo kome ovdje treba pomoć, sa svom iskrenošću, obratite se dr. Isikolo danas. Na [email protected] Također mu možete Whatsapp na +2348133261196

 7. Daniela Tonevsca

  9. kolovoza 2019. at 17:52

  Čudesne stvari se još uvijek događaju sa sjajnim ljudima poput DR ISIKOLO-a. ja sam Helena Lukas. Ovdje sam da širim ove dobre vijesti cijelom svijetu o tome kako sam dobio svog bivšeg ljubavnika. Poludio sam kad me prošlog mjeseca moj ljubavnik napustio zbog druge djevojke, ali kad sretnem prijatelja koji me upozna s DR ISIKOLOM, velikim glasnikom orakulom kojem služi, ispričao sam svoj problem DR ISIKOLO-u o tome kako je moj bivši ljubavnik otišao ja i isto kako sam trebao dobiti posao u vrlo velikoj tvrtki. Rekao mi je samo da sam došao na pravo mjesto da ću ostvariti svoju srčanu želju bez ikakvih nuspojava. Rekao mi je što trebam učiniti, Nakon što je to učinjeno, U sljedeća dva dana, moj ljubavnik me nazvao telefonom i govorio mi je žao što sam živio prije, a isto tako i sljedećih tjedan dana nakon što me ljubavnica pozvala na molim za oproštenje, bio sam pozvan na razgovor u moju željenu tvrtku, ako sam trebao raditi kao direktor. Toliko sam sretna i prezadovoljna da moram ovo reći cijelom svijetu da se obratim DR ISIKOLO-u na sljedeću adresu e-pošte i riješim sav svoj problem. Nijedan problem nije prevelik da bi ga se mogao riješiti. Kontaktirajte ga izravno na: [email protected] Također mu možete Whatsapp / Viber na +2348133261196.

 8. Dora Lukas

  7. kolovoza 2019. at 11:54

  Opet se osjećam tako blagoslovljeno u braku nakon što je dr. Isikolo vratio mog muža koji se razdvojio odvojio se od mene već 1 godinu. Zovem se Dora Lukas i s njim sam u braku s djecom već 8 godina. Iako imam usta po cijelom tijelu, to neće biti dovoljno da zahvalim dr. Isikolu na pomoći u mom životu. Moj se suprug razdvojio sa mnom 1 godinu i bili su u bolovima i agoniji bez njega. Dakle, svugdje sam tražio pomoć, ali ništa nisam uspio sve dok nisam mislio na dr. Isikola s kojim sam kontaktirao putem interneta. Objasnio sam mu svoju situaciju i on je obećao da će mi se suprug vratiti u roku od 48 sati, koliko mi srce još uvijek kuca za njega. Vjerovao sam u njega i on je pripremio čaroliju za mene i moj suprug me nazvao točno kad je dr. Isikolo rekao. On se izjasnio i rekao da me treba nazad, a sada ponovno živimo sretno posljednja 2 mjeseca. Svi koji čitaju moj članak koji treba pomoć neka ga kontaktiraju … E-pošta: [email protected] Također mu možete Whatsapp / Viber na +2348133261196

 9. Džejla Šemsudin

  6. kolovoza 2019. at 13:15

  Pozdrav Zovem se Džejla Šemsudin, iz Bijeljina sam, ali se preselim u London sa suprugom. Bio sam povrijeđen i slomljen kada je u mom braku prije sedam mjeseci nastao veliki problem između mene i mog muža. tako grozan da je slučaj odveo na sud. Rekao je da više nikada ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakovao iz kuće i natjerao mene i djecu da prođu kroz ozbiljne bolove. Pokušao sam sve prilike da ga vratim nakon puno prosjačenja, ali sve je bilo beskorisno i potvrdio je da je doneo svoju odluku i da me više nikada nije htio vidjeti. Tako sam se jedne večeri, kad sam se vratio s posla, upoznao svog starog prijatelja koji me je pitao o mom mužu. Pa sam mu sve objasnio, pa mi je rekao da jedini način da povratim muža je da posjetim pravopisnu glumu zvanu DrIgbinovia, jer je i njemu to zaista uspjelo. Tako da nikad nisam vjerovao u pravopis, ali nisam imao izbora nego da slijedim njegov savjet. Zatim mi je dao adresu e-pošte [email protected] za pravopisnu glumu koju je posjetio. Tako sam sljedećeg jutra poslao e-poštu na adresu koju mi ​​je dao, a pravopisni uvjeti su me uvjeravali da ću dva dana dobiti muža. Kakva fantastična izjava !! Nikad nisam razmišljao pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što trebam učiniti. Onda sam sledećeg jutra, tako iznenađujuće, moj muž koji me nije zvao zadnjih 7 meseci nazvao da najavim da se vraća. Kako je divno!! Tako je bilo i on se vratio istog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se zbog svoje greške i zbog boli koji je nanio meni i našoj djeci. Od tog dana, naša veza je sada bila jača nego ranije, uz pomoć DrIgbinovia-a. Dakle, ja ću vas konsultovati ako imate problema s njim, dajem vam 100% garanciju da će vam on pomoći. nazovite ga ili mu dodajte na Whats-app: +2348144480786 vrlo veliko zahvaljujući Drigbinovia ..!

 10. Elena Vedran

  6. kolovoza 2019. at 9:24

  ja sam Elena Vedran po imenu. Osjećam se vrlo sretno što dijelim svoje veliko i divno svjedočanstvo sa svima na ovoj stranici. Bila sam u braku 4 godine sa svojim mužem i odjednom se pojavila druga žena na fotografiji koja me je počela mrziti i on je bio zlostavljač. ali još uvijek sam ga volio svim srcem i želio sam ga po svaku cijenu. Podnio je zahtjev za razvod i cijeli mi se život raspadao, a ja nisam znao što da radim, on se odselio iz kuće i napustio mene i djecu. moj bliski prijatelj rekao mi je o pokušaju duhovnih sredstava da vratim muža i upoznao me s urokom za čaroliju zvanim dr. Isikolo, pa sam odlučio pokušati. iako nisam vjerovao u sve te stvari, tada, kada je vršio posebne molitve i čarolije, nakon dva dana, moj se muž vratio i molio se da je shvatio svoje pogreške. Jednostavno nisam mogao vjerovati, ne shvaćamo ispravni odgovori dok ne isprobamo nešto novo. sad smo ponovno zajedno i sretni smo u slučaju da bilo kome treba pomoć ovdje je njegova adresa e-pošte: [email protected] Možete ga i Whatsapp / Viber poslati na +2348133261196

 11. Chris

  4. kolovoza 2019. at 9:17

  Pazite !!!

  Pazite na lažne kotače za čaroliju na mreži ili na ljude koji nude pomoć u popravljanju vašeg razbijenog braka, problema u vezi ili bilo kakve probleme. Zovem se Chris Romano i ja sam iz Rima u Italiji, nedavno su me njih dvije prevarile, do prije nekoliko dana, na internetu sam mislio na komentar jedne dame koja je govorila o tome kako muškarac zove DR OGUNDELE koji joj pomaže u vezi s njom problema, pa sam kontaktirao DR OGUNDELE kako bi mi pomogao da se vratim majci moje 2 djece nakon što smo razdvojeni 7 godina, a ona je s drugim muškarcem, platila sam samo predmete potrebne za lijevanje čarolije, a to je vrlo pristupačne i bacio je čaroliju za mene, u roku od 24 sata moja bivša supruga me nazvala i molila me da joj oprostim za sve, a mi smo opet zajedno i sretni, ovo veliko čudo se dogodilo prije nekoliko dana. Ako vam treba prava i brza ljubavna čarolija ili bilo kakav ljudski problem, DR OGUNDELE je odgovor, pošaljite mu e-poštu sada za vlastitu pomoć. Vratio mi je sreću u život nakon što se izgubila svaka nada, obećao sam mu da ću obavestiti svijet o njemu. Kontaktirajte ga putem e-maila: [email protected]. WhatsApp i Viber Chat: 27638836445.

 12. Ivana Gabriel

  3. kolovoza 2019. at 12:42

  Jako sam iznenađen čudesnim iskustvom i čudima DR ISIKOLO-a koji su se proširili internetom i širom svijeta, kako je on čudesno pomogao ljudima širom svijeta da povrate svoje izgubljene ljubavnike. Kontaktirao sam ga nakon što sam prošao kroz toliko svjedočanstava različitih ljudi kako on mi pomaže da vratim bivšeg ljubavnika, rekao sam mu o svom mužu koji me je napustio prije otprilike 8 mjeseci, i napustio dom sa svime što sam imao, bio sam zbunjen kad mi je rekao samo da se nasmiješim i budem spokojan uvjeravajući me da on će se nositi sa svime za samo 48 sati. Nakon drugog dana, suprug me nazvao, bio sam toliko šokiran, odabrao sam poziv i nisam mogao vjerovati svojim ušima, stvarno me molio da mu oprostim i davao obećanja na telefon, vratite se kući i također sam dobio jako lijepe poklone samo za njega kako bih dokazao svoju ljubav prema meni, bio sam toliko sretan da sam morao nazvati DR ISIKOLO i zahvalio mu, rekao mi je samo da podijelim dobre vijesti širom svijeta, Pa, ako vam treba učinkovit i pravi čarobnjak za pravopis za bilo koji pr oblem u svom životu možete kontaktirati DR ISIKOLO na njegov e-mail: [email protected] ili nazovite ili WhatsApp mu direktna linija +2348133261196

 13. Katarina Jojkic

  2. kolovoza 2019. at 10:05

  Nikad nisam vidio sjajnog vratara kao što je DR ISIKOLO. toliko je istinita i vjerna svojim riječima, ja sam Katarina Jojkić. imao sam sretnu obitelj i bio sam u braku 15 godina sretnog bračnog života blagoslovljeno s dvoje djece i bili smo tako sretni i nažalost moj dom i brak su se počeli raspadati, prvo je počelo sa mnom izgubiti posao, a zatim moj muž i počeo sam imati problema i raskinuo je sa mnom, a tjednima kasnije počeo je tražiti razvod i bio sam toliko razoren, jer sam ga toliko volio, a onda sam odlučio kontaktirati kotače s čarolijom, a ne oni koji su bili u čaroliji, a s kojima sam kontaktirao mogli su to raditi za mene a onda sam izgubila nadu u sve i skoro sam odustala kada sam upoznala prijatelja koji se vratio s poslovnog puta, a ona mi je ispričala o velikom čarobnjaku po imenu DR ISIKOLO koji joj je pomogao da vrati svog bivšeg dečka nakon 48 sati, a ona je dao mi je njegovu web stranicu na [drisikolosolutionhome.webnode.com], a ja sam odlučio kontaktirati ga i isprobati ga, a nakon što sam mu ispričao svoje iskaze, rekao mi je da će se sve vratiti onako kako je bilo prije, a onda je dao čaroliju za mene i moj muž se vratio za mene nakon 48 sati, a ja sam opet vraćen na posao i čak je promaknut iz prodajnog predstavnika u marketinga, pa dečki opet evo njegove e-pošte na [email protected] Možete ga i WhatsApp na +2348133261196. kontaktirajte ga danas i riješite sve svoje probleme

 14. Korina Dino

  30. srpnja 2019. at 10:48

  Pozdrav, ja sam Korina Dino iz Hrvatske, samo želim zahvaliti dr. Isikolou velikom čarobnjaku za čaroliju. Moj brak od 9 godina s troje djece trebao se okončati kada mi je veliki čarobnjak čarolije priskočio u pomoć. Nakon dva dana kad je započeo s radom, moj se suprug vratio i rekao mi da ne zna što je nad njim zbog čega je mogao razvesti razvod. bilo je to kao čudo jer sam se s njim zadovoljavala tjednima, a kupila sam mu novi automobil koji je odbio, pa čak i tražim razlog zbog kojeg se želio od mene razvesti, ali nije rekao ništa. bio sam nesretan što me je ostavio zbog druge žene. Vidio sam komentar dr. Isikola kako pomaže mnogim ljudima da im vrate svog ljubavnika. Rekao sam mu da je moj problem, rekao je da će mi pomoći vratiti ga. mislio sam da je šalaba koju je rekao za četiri dana moj muž će se vratiti kod mene onog vjernog tjedna, suprug me nazvao i rekao da se vraća kući, to mi je bio san dok ga nisam vidjela da smo svi sretni, molim svako tijelo u Ako se suočite sa ovakvim problemom, kontaktirajte ga, on je sjajan čovjek e-pošte: [email protected] Možete ga i Whatsapp / Viber na +2348133261196.

 15. Sonia

  27. srpnja 2019. at 14:21

  Istinita priča o Sonia:

  Pozdrav svima, moje ime je Sonia i ja sam iz Kanade, želim podijeliti svoju istinitu životnu priču ovdje zbog istog problema kao što sam ja, bez djeteta sam već 9 godina nakon braka, a muž me ostavio. jer mu nisam mogla dati dijete i izlazila s drugom damom, plakala sam danju i noću jer toliko volim svog muža, sve do prošlog mjeseca vidjela sam sličan komentar na internetu koji je dijelila žena koja je tražila od ljudi da kontaktiraju dr. Ogundelea za bilo kakvu pomoć, pa sam ga brzo kontaktirao da mi pomogne, dr. Ogundele je odgovorio i rekao mi da su moji problemi gotovi, pa sam mu vjerovao nakon 24 sata, rekao mi je da je učinio odmah nakon što me je nazvao muž da mu oprostim, zamolio sam ga da se vrati kući danas, ja sam najsretnija žena jer imam svoju bebu i dr. Ogundele je vratila mog supruga za mene u roku od 24 sata sa svojim ovlastima i dala mi bilje za čišćenje mog tijela danas imam svoje vlastito dijete, govorim to jer sam mu rekao da hoću podijelite njegovo ime na radiju i na internetu kako bi ljudi znali o njegovom dobrom radu, za one koji mu se žele zahvaliti za mene ili za one koji trebaju rješenje njihovih problema, kontaktirajte putem e-maila: [email protected]. WhatsApp i Viber Chat: +27638836445.

 16. Nora Zvonimir

  19. srpnja 2019. at 10:54

  Moja imena su Nora Zvonimir, ovdje sam kako bih podijelio svjedočanstvo o tome kako mi je dr. Isikolo pomogao. Nakon što je imao petogodišnji odnos s mojim dečkom, iznenada se promijenio i prestao me redovito kontaktirati, došao bi do izgovora da me ne vidi cijelo vrijeme. Prestao je odgovarati na moje pozive i moje SMS poruke i prestao me redovito viđati. Tada sam ga počeo hvatati s različitim djevojkama nekoliko puta, ali svaki put bi rekao da me voli i da mu je potrebno neko vrijeme da razmisli o našem odnosu. Ali ne mogu prestati misliti na njega pa sam odlučio otići online i vidio sam toliko dobrih razgovora o ovom čarobnjaku koji se zove Dr Isikolo i kontaktiram ga i objašnjavam mu svoje probleme. On je bacio čaroliju ljubavi za mene koje koristim i nakon 48 sati, moj dečko se vratio k meni i počeo me redovito kontaktirati i mi smo se preselili zajedno nakon nekoliko mjeseci i on je bio otvoreniji za mene nego prije i počeo je provoditi više vremena sa mnom od njegovih prijatelja. Na kraju smo se vjenčali i sada smo sretno oženjeni 3 godine sa sinom. Otkako mi je dr. Isikolo pomogao, moj partner je vrlo stabilan, vjernik i bliži mi se nego prije. Također možete kontaktirati ovu spell caster i dobiti svoju vezu popraviti Email: [email protected] ili nazovite ili whatsapp mu svoju izravnu liniju +2348133261196

 17. Elena Vedran

  16. srpnja 2019. at 9:17

  Ja sam Elena Vedran po imenu. Vrlo sam sretan što mogu podijeliti svoje veliko i divno svjedočanstvo sa svima na ovom mjestu. Bila sam u braku 4 godine sa svojim suprugom i odjednom se na fotografiju pojavila druga žena koju je počeo mrziti i bio je uvredljiv. ali ja sam ga još uvijek voljela svim srcem i željela sam ga po svaku cijenu. Podnio je zahtjev za razvod i cijeli moj život se okrenuo i nisam znao što da radim, preselio se iz kuće i napustio mene i djecu. moj vrlo bliski prijatelj mi je rekao da pokušavam duhovnim sredstvima vratiti mog muža i upoznati me s čarobnjakom koji se zove Dr Isikolo pa sam odlučio pokušati. iako nisam vjerovao u sve te stvari onda kada je napravio posebne molitve i čaroliju, nakon 2 dana, moj muž se vratio i molio da je shvatio svoje greške. prave odgovore dok ne isprobamo nešto novo. sada smo ponovno zajedno i sretni smo u slučaju da netko treba pomoć ovdje je njegova adresa e-pošte; [email protected] Također ga možete Whatsapp / Viber na +2348133261196

 18. Милена Маја

  13. srpnja 2019. at 18:26

  Здраво, моје име је Милена Маја, ја сам из србије, али живим у Националном парку Ватертон Лакес, Канада, са мужем. Речи не могу да објасне колико сам узбуђен због обнове мог сломљеног брака и сада се мој муж потпуно вратио након што сам оставио мене и нашу децу другој жени. Били смо у браку двадесет пет година и током нашег брака имали смо низ борби који су трајали све док није напустио нашу дјецу и преселио се у Мелбурн како би био са другом женом. Блокирао сва средства контакта, чинећи комуникацију неважећом. Осетио сам да је мој живот завршен и да су моја дјеца мислила да више никада неће видјети свог оца. Покушао сам да будем јак само за своју децу, али нисам могао да контролишем болове који су мучили моје срце, био сам прожет тугом и болом јер сам га заиста волио. Сваки дан и ноћ размишљам о њему и увек ми се свиђа да ми се врати, буквално сам полудео и био ми је потребан божански захват, па сам сваком од својих проблема рекао једном пријатељу који је имао сличне изазове. Одвела ме је до веома моћног човека по имену Доктор осагиеде. Рекла је да је он једини разлог за срећу коју је уживала до данас. Др осагиеде може помоћи у поправљању прекинутих односа, рекла је да морам да је ставим на суђење. Контактирао сам га у његовој адреси е-поште {[email protected]} или његовом ВхатсАппу на +2349014523836 и он ми је дао упуте о томе шта да радим, а онда сам то учинио, па је он учинио да ме љуби. На моје велико изненађење, након три седмице, звао ме мој муж и рекао да ми недостаје онолико колико и дјеца, била сам тако изненађена, срце ми је било испуњено радошћу и узбуђењем и почела сам да засијавам сузе. Он се извинио за своју грешку и извинио се за бол који је проузроковао мени и деци. Тако нам се вратио, са пуно љубави и радости, и од тог дана наш брак је био јачи него раније. Захваљујући Дросагиеде-у он је врло моћан, па сам одлучио подијелити своју причу због тих жена и мушкараца. који су искусили оно што се догодило. Желим да знате да постоји решење. Дросагиеде је решење, прави и снажан ловац који се дуго времена молио да помогне женама и деци у њиховом болном времену. И такође има магију да излечи хив, рак, итд.

 19. Petra Antonio

  7. srpnja 2019. at 13:12

  Svatko tko ima iskustvo emocionalnog srca će shvatiti kako se osjećam i shvatit ću kako sam otišao na bilo koju duljinu kako bih povratio ljubav svog života dok nisam upoznao dr. Isikola sve se to činilo nemogućim i počela sam gubiti nadu u dobivanje Patrika Povratak, jer je otišao i rekao mi da me nikada više nije želio vidjeti u svom životu i da sam bio vještica iza njegova nedostatka napretka i da ne može napredovati u životu. ali nakon sastanka s velikim dr. Isikolom zbog ispunjavanja njegovih uvjeta za moj rad, vratio mi je moju ljubavnicu u roku od 48 sati i to je nešto što više nisam osjećala da je moguće, jer sam postala dijelom smijeha svima kod kuće i radila čak i na poslu suradnik mi se nasmijao i nazvao me imenima, ali sada se vratio u moj život. sada se smiješim kad mi je uručen poziv za brak kako bi im pomogao i ovaj dobar e-mail na [email protected] i reci mu da te Magret povezuje i vjerujem kako ćeš ti to učiniti na kraju sve tvoje veze problem ili Whatsapp / Viber ga na +2348133261196

 20. Ana Hrvoje

  5. srpnja 2019. at 9:28

  Sretan sam što mogu podijeliti ovo moje fantastično svjedočanstvo. Moj se život potpuno promijenio za 48 sati. Mogu se vidjeti u ogledalu i smiješiti se. Prvi put u dobi imam povjerenje u sebe i svoje sposobnosti. Imam svog dečka u životu uz pomoć dr. Isikola. Rekao je žao 24 sata nakon što je čarolija stvorena. Rekao je da je shvatio da nikada nije htio prekinuti, nije mogao podnijeti emocionalnu prtljagu koju sam stalno nosio. Rekao je da misli da je to negativan utjecaj na moj život i da je najbolje da ode. Rekao je da je teško stalno govoriti o prošlosti. Oboje smo oprostili jedni drugima. Imam novac u džepu koji je moj napokon. (Moja naknada za provjeru došla mi je, rekli su mi da je prošlo nekoliko mjeseci. Ja sam živi dokaz onoga što dr. Isikolo može učiniti. Zahvaljujem vam puno dr. Isikolo za divnu stvar koju ste učinili u mom odnosu. Pomogli smo i jedni i drugi mogli smo vidjeti i govoriti istinu.Nikad nisam ni pomišljao da bi čarolija mogla pomoći paru prije nego što sam vrlo zadovoljan da sam vas kontaktirao i pokrenuo sve što se može dogoditi. [email protected] Također ga možete Whatsapp na +2348133261196.

 21. rodric camela💕

  2. srpnja 2019. at 21:20

  To je svakako svjedočanstvo koje se mora pročitati, ja sam ovdje kako bih dopustio da cijeli svijet zna o čovjeku koji je spasio moju vezu i ovaj veliki čovjek se zove dr. IZOYA. Zaista je za mene učinio veliki posao vraćajući mi bivšeg ljubavnika koji me ostavio i obećavši da mi se više nikada neće vratiti. S tim, shvatio sam da će davanje detalja Dr. IZOYA svijetu učiniti mnogo dobrog onima koji su slomili domove ili odnos prema njemu kako bi vam pomogli da popravite taj prekinuti odnos ili vaš brak. Možete ga kontaktirati putem njegove adrese e-pošte: [email protected]. Stupite u kontakt s njim i pogledajte kako će se vaš problem riješiti u roku od 24 sata. Također se specijalizirao za sljedeća pitanja …
  (1) Želite svoju bivšu natrag.
  (2) Želite biti unaprijeđeni u svom uredu.
  (3) Želite da vas muškarci / žene slijede.
  (4) Želite dijete.
  (5) Vi ste poduzetnik i želite dobiti ugovore
  (6) Želite da vaš suprug bude vaš zauvijek
  (7) Potrebna vam je duhovna pomoć.
  (8) Prevarili ste se i želite povratiti izgubljeni novac.
  (9) Zaustavite razvod
  (10) Pozivanje na novčane rituale
  (11) Pobijediti na izborima

U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh