Brak i odnosi

SVJEDOČANSTVO BRAČNOG PARTNERA

Bila sam tako zaokupljena dnevnim obvezama i djecom da sam zapostavila svog muža

Foto: Shutterstock


„Bila sam tako zaokupljena dnevnim obvezama i djecom da sam zapostavila svog muža, odnosno naš spolni život. Zapravo sam ga ostavila ranjivim da ga napadne neprijatelj. Rekao je da žudi za nečim, ali nije znao što je to dok mu ona nije počela davati ono za čime je žudio. Njegova je potreba za time bila toliko jaka da je u jednom trenutku naše razdvojenosti bio spreman odustati od svega, od braka, obitelji, posla, ugleda, pa čak i od svog odnosa s Gospodinom, samo da bi i dalje mogao osjećati poštovanje i divljenje koje mu je ta druga žena pružala. Za njega je to bila izuzetno velika duhovna borba zato što je znao što je ispravno i što treba učiniti, ali se nije mogao odreći onoga što je dobivao od nje. Bog mi pomaže vidjeti moj dio odgovornosti u slomu našega braka. Moj muž je dobronamjeran čovjek i znam da me voli i on zna da i ja njega volim.“

——————————-

Svjedočanstvo je preuzeto iz knjige „Ljubav i poštovanje“ koju po sniženoj cijeni možete kupiti ovdje.

Više o malim grupama „Ljubav i poštovanje“, kao i o svjedočanstvima parova iz Hrvatske koji su prošli kroz male grupe možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh