Aktualnosti

MEĐUNARODNI SAJAM KNJIGA

Biblioteka Figulus na 43. Interliberu u Zagrebu: očekuju vas brojni noviteti i prigodni popusti Potražite nas u paviljonu 6 (štand 14g), od 9. do 14. studenoga! 😊

Biblioteka Figulus na 43. Interliberu u Zagrebu: očekuju vas brojni noviteti i prigodni popusti

Interliber – sajam knjiga/ foto: Facebook

 

Od 9. do 14. studenoga na Zagrebačkom će se Velesajmu održati 43. Interliber, međunarodni sajam knjiga i učila. Biblioteka Figulus sudjeluje na sajmu s mnoštvom noviteta i pogodnosti. Ponovno se nalazimo u 6. paviljonu, na štandu 14g.

Popust do 60%!

Biblioteka Figulus na Interliberu izlaže od 2016. godine te je i ove godine za sve knjigoljupce pripremila prigodni sajamski popust do 60 % na svoja izdanja.

Naša ponuda

U bogatoj Figulusovoj ponudi svatko može pronaći nešto za sebe. Ponuda uključuje knjige poznatih talijanskih autora Constanze Miriano („Ni jedna tvoja bol nije bila uzalud“) i Fabija Marchesea Ragone („Moje ime je Sotona. Zapisi o egzorcizmima – od Vatikana do Međugorja“), nove naslove Sarah Young, autorice bestselera „U Tvojoj prisutnosti“ („Isus je živ“, „Biblijske priče za djecu i mlade“), nastavak knjige „Svaka je duša poseban svijet“ – „Čamac s rupama“, a u prodaji je ponovno i mnogima omiljena knjiga „Padre Pio – čudesni život“. Uz navedene, očekuju vas i knjige Augustyna Pelanowskog, Josipa Lončara, p. Marka Glogovića i brojne druge!

Radno vrijeme na sajmu

Na sajmu nas možete posjetiti svaki dan:

  • 9., 10. i 11. studenoga od 11 do 20 sati;
  • 12. i 13. studenoga od 10 do 21 sat;
  • 14. studenoga od 10 do 20 sati.

 

Ne propustite ovu priliku – posjetite omiljeni sajam za knjigoljupce svih generacija, iskoristite naš prigodni sajamski popust i obogatite svoje police i dušu! 😊

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh