Preporučamo

U IZDANJU BIBLIOTEKE FIGULUS

Biblijske priče za djecu i mlade Knjiga je dio serijala „U Tvojoj prisutnosti“ i vjerujemo da će svima biti na blagoslov, a posebno najmlađima! 👼

NOVO! Biblijske priče za djecu i mlade

Foto: B.R.; LM Design

 

U izdanju Biblioteke Figulus izašla je nova knjiga – Biblijske priče za djecu i mlade. Isus ti govori… autorice Sarah Young. Knjiga je dio serijala „U Tvojoj prisutnosti“ i vjerujemo da će svima biti na blagoslov, a posebno najmlađima.

Ova će knjiga svakom djetetu pomoći upoznati Božju Riječ i uživati u Isusovoj prisutnosti. Ilustracije su predivne a biblijski događaji ispričani tako da će ih svako dijete čitati s oduševljenjem!

Dodatne kratke meditacije nakon svake priče – čine ovu knjigu jedinstvenom.

Riječ autorice

Knjiga U Tvojoj prisutnosti. Isus ti govori… napisana je kako bi pomogla maloj djeci upoznati Božju Riječ i uživati Isusovu prisutnost u svojim životima.

Ova knjiga dijeli čudesnu priču o Božjoj velikoj ljubavi prema svome narodu. Ona pokazuje da je središte, početak i kraj ove priče usmjereno na Isusa. Isus nije samo središnja osoba u Bibliji, već je i središnja osoba u našim životima. Kao što je bio prisutan kad su Adam i Eva napuštali rajski vrt, kad je Noa gradio arku i kad je Mojsije susreo Boga u gorućem grmu, tako je Isus s nama u svakom trenutku svakoga dana. Zbog Njegove žrtve na križu, oproštenje i vječni život obećani su svima nama koji zazivamo Njegovo ime – uzdajući se u Njega kao Spasitelja.

Nadam se da će djeca čitajući i uživajući u ovoj Biblijskoj priči rano u životu shvatiti kako uvijek mogu zazvati Isusa i da će se On odazvati

Nadam se da će djeca čitajući i uživajući u ovoj Biblijskoj priči rano u životu shvatiti kako uvijek mogu zazvati Isusa i da će se On odazvati. Molim i nadam se da će slušati kada im bude govorio po svojoj Riječi te da će razumjeti koliko ih silno voli. Djeci je prirodno voljeti one koji vole njih, stoga je ovo idealan način da u ranoj dobi razviju ljubav prema Isusu.

Biblijske priče i razmatranja iz ove knjige oblikovala sam kao i razmatranja za odrasle, ali na način koji je lako razumljiv malenima. Djeca će moći učiti o Davidu i Golijatu, Danielu i lavovima te mnogim drugim pričama. Također će učiti kako slaviti Boga i živjeti na Njemu ugodan način.

Zajedno s vašim najmilijima, uživajte u Isusovoj prisutnosti i rastite u Njegovoj milosti dok radosno iščekujemo Njegov povratak.

Želim vam obilje blagoslova!

Sarah Young

Želite kupiti knjigu ili se informirati o cijeni?

Kliknite na gumb „Kupi knjigu”. 

Osnovne informacije

Naslov: Biblijske priče za djecu i mlade. Isus ti govori…
Autor: Sarah Young
Nakladnik: Figulus
Godina izdanja: 2021.
Jezik: hrvatski
Prijevod s engleskoga jezika: Marko Šteko
Broj stranica: 256
Uvez: tvrdi
Veličina knjige: 17,5 x 20,3 cm

Najčitanije

Na vrh