Ljubav i poštovanje

U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara

Autor svjetskog bestselera o braku u Hrvatskoj

Autor svjetskog bestselera o braku u Hrvatskoj

U travnju 2018. dr. Emerson će u Hrvatskoj održati nekoliko seminara. Donosimo vam raspored susreta, a ulaznice u pretprodaji možete kupiti u našoj web-knjižari putem poveznica u nastavku za pojedini dan ili na našim mjesečnim molitveno-evangelizacijskim susretima. Broj mjesta je ograničen pa će svi koji unaprijed kupe ulaznicu imati rezervirano mjesto.


Na kraju svakog susreta dr. Emerson će potpisivati svoje knjige, koje ćete za vrijeme seminara moći nabaviti po promotivnim cijenama.

Osijek

Zagreb

Split

*Tema susreta u Zagrebu i Splitu oba je dana ista. Za sve informacije možete nam se javiti e-mailom [email protected] ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

Male grupe (tečajevi) u Hrvatskoj

Tijekom 2018. godine pokrenut ćemo i male grupe (tečajeve). Detaljnije o malim grupama, te o načinu prijave za sudjelovanje, pogledajte ovdje.

Kontaktirajte nas

Za sve informacije možete nam se javiti e-mailom na: [email protected]  ili na broj 095/197-9925 (radnim danom 8 – 16 sati).

  •  
  •  
  •  
  •  

Portal Book.hr osim tekstova iz tiskanoga izdanja časopisa Book, nudi dodatne zanimljive i važne teme. Naša je želja doprijeti do ljudi, posebno mladih, koji su iz bilo kojeg razloga privremeno ili trajno odustali od Boga i/ili Crkve; želimo im ponuditi Božju riječ na način na koji će je moći shvatiti i prihvatiti. Jednako tako želimo onima koji su u vjeri pomoći da ustraju i da napreduju u svojem odnosu prema Bogu i prema Crkvi.

Ponosni član obitelji Rhema

Zaklada Rhema

Pratite nas

Pratite nas na Facebooku Pratite nas na Instagramu Pratite nas na Twitteru Pratite nas na Youtubeu

Kontakt

PORTAL I ČASOPIS BOOK
Franje Gažija 2
48 000 Koprivnica, HrvatskaTelefon: +385 (0)95 206 5421 | +385 (0)48 210 104

Sva prava pridržana © 2017. Ustanova Kristofori. Izrada: Kosinus.hr

Na vrh