Marija Valtorta (AUDIO)

NAVJEŠTAJ PASTIRIMA

AUDIO ‘SPJEV O BOGOČOVJEKU’: Prvi klanjatelji S radošću vam objavljujemo da na našem YouTube kanalu možete pronaći poglavlja prve knjige „Spjev o Bogočovjeku”, talijanske mističarke Marie Valtorta, u audio formatu. Ovdje vam prenosimo 30. poglavlje prve knjige:

Foto: Unsplash, Jaka Škrlep 

 

Vjerujemo da je ogroman broj ljudi u Hrvatskoj pročitao cijeli serijal knjiga „Spjev o Bogočovjeku”, Marije Valtorta. Budući da ima dosta onih koji iz različitih razloga ne mogu čitati, ili jednostavno više vole slušati nego li čitati, odlučili smo cijelo djelo snimiti u audio formatu.

Na našem YouTube kanalu Valtorta Kristofori možete pronaći 40 poglavlja prve knjige.

Audio će biti besplatan svakome tko ga želi slušati ili objaviti. Trenutno imamo snimljeno 40 poglavlja. Budući da su troškovi ponovnog prijevoda i samog snimanja ogromni, trebamo i pomoć slušatelja. Svaki je prilog dobrodošao, a svoje donacije možete uplatiti na račun Ustanove Kristofori, s naznakom: Za Valtortu.

Ustanova Kristofori
Ivana Generalića 3, 48000 Koprivnica
IBAN: HR 6223400091110182446
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D., Račkoga 6, Zagreb
SWIFT CODE: PBZGHR2X

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh