Zanimljivosti

INTERVJU S EGZORCISTOM

ANEGDOTA Novinari Arene kod Marijana Arhara U knjizi o slovenskom egzorcistu nalazimo mnoge ovakve zanimljive anegdote... Dijelimo s vama jednu smiješnu s hrvatskim novinarima

Foto: Pixabay

 

Jednom se u Črnom Vrhu pojavio tim hrvatskih novinara iz časopisa Arena. Željeli su intervjuirati Marijana, iako ih je on već prije dolaska obavijestio da za to nema dopuštenje. Kad su stigli, samo je otvorio vrata, zahvalio im što su došli, ponovio da ne može davati intervjue jer mu nadbiskup to nije dopustio i zatvorio vrata.

Ipak se u sljedećem broju njihova časopisa, na tri stranice, pojavio članak o slovenskom egzorcistu Marijanu Arharu. Kad su ga ljudi pitali zašto nije dao intervju, on je šaljivo primijetio: „Vidite koliko su dugi članak uspjeli napisati, a ja sam samo otvorio i zatvorio vrata. Što bi tek bilo da sam s njima razgovarao?!“

Iz knjige „Pozovi me“, o životu svećenika i egzorcista pok. Marijana Arhara. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Više o knjizi možete saznati ovdje. Kupiti ju možeš ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh