Svjedočanstva

ANDREA BOCELLI JAVNO SVJEDOČI SVOJU VJERU // Poznati operni pjevač posjetio mjesto Isusova krštenja: „To mjesto čuva uspomenu na davni, ali važan događaj, koji je promijenio povijest čovječanstva i svijeta” Poznati operni pjevač posjetio je mjesto Isusova krštenja i svoje je dojmove podijelio na službenom profilu na Facebooku – evo što je rekao…

Andrea Bocelli - poznati operni pjevač

Andrea Bocelli, poznati operni pjevač, koji je prodao više od 80 milijuna albuma diljem svijeta, praktični je katolik koji javno svjedoči svoju vjeru. Nedavno je na svom profilu na Facebooku progovorio o posjetu Svetoj zemlji:

„Kao vjernik, kršćanin, praktični katolik, kada sam bio na Jordanu, osjetio sam potrebu izraziti svoju predanost, moleći se na mjestu gdje je naš Gospodin Isus bio kršten…”, napisao je. Dodao je da je ondje „zrak ispunjen svetošću, a voda teče duhovnošću i molitvom”, te da cijelo mjesto čuva „uspomenu na davni, ali važan događaj koji je promijenio povijest čovječanstva i svijeta”.

Andrea Bocelli

Bocellijeva je majka također katolkinja, a njezin ju je liječnik tijekom trudnoće savjetovao da ju prekine, jer je prognozirao da će se Andrea roditi s invaliditetom. Ona je ipak odlučila roditi, a liječnika je to potaknulo na promišljanje o vlastitim stavovima o pobačaju.

Na kraju je liječnik ipak bio u pravu; Bocelli je rođen s lošim vidom koji je kasnije potpuno izgubio. Bocellija to nije spriječilo da postane nevjerojatnim darom svijetu! Budući da nije mogao vidjeti, počeo je pjevati te je svojim glasom dotaknuo živote milijuna ljudi širom svijeta.

Izvor:  Medjugorje-info.com; Book.hr

Priredila: Gabriela Jurković

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh