Duhovna glazba

'TVOJE SRCE ZAKLON STVARA…'

ALAN HRŽICA Iza pjesme ‘Ti si onaj koji voli’ krije se dirljiva priča o životu i obraćenju tragično preminule autorice Nakon što je napisala i poslala tekst za pjesmu 'Ti si onaj koji voli', Angela je smrtno stradala od udarca groma, 6. svibnja 2016. godine, u 33. godini života…

Poslušajte novu pjesmu Alana Hržice 'Ti si onaj koji voli', iza koje se krije dirljiva priča o životu i obraćenju tragično preminule autorice

Foto: Screenshot


 

Jučer je premjerno predstavljena nova pjesma Alana Hržice Ti si onaj koji voli. Tekst pjesme napisala je mlada autorica Angela Bonacin iz Kaštel Sućurca, a iza pjesme krije se dirljiva duhovna priča o obraćenju i ljubavi prema Bogu.

 „Bio sam posebno dirnut kada sam vidio tekst. Tekst pjeva o Isusu Kristu, osobi u koju sam ja zaljubljen. Napisao sam glazbu u pet minuta. Smatram da je to bio Božji prst koji mi je tako olakšao cijeli posao. Kada sam taj dan svirao tu pjesmu bezbroj puta, udubio sam se malo u tekst pjesme i vidio sam da je na jedan nevjerojatan način Angela zapravo opisala svoju smrt, svoj odlazak.“, rekao je Alan Hržica u najavi svoje nove pjesme.

Angela se obratila nakon jedne svete ispovijedi, nakon čega je uslijedilo duhovno pročišćenje a u svemu tome se okrenula duhovnoj glazbi. Nakon što je napisala i poslala tekst za pjesmu Ti si onaj koji voli, Angela je smrtno stradala od udarca groma 6. svibnja 2016. godine, u 33. godini života. Hrvatski su mediji prenijeli vijest o njezinoj tragičnoj pogibelji, koja se dogodila kada je s prijateljicom otišla na očev grob. Vrijeme se iznenada pogoršalo i Angela je poginula od udarca groma, dok je njezina prijateljica bila ozlijeđena.

„Mislim da Bog nikada ne daje čovjeku ono što on ne može podnijeti. Možda je Angela u svom srcu bila spremna prihvatiti baš takav odlazak, jer njezin pogled na smrt nije bio tragedija. Bila je osoba molitve. Posebno me dotaknula njezina rečenica: ‘Ja kad molim ne sumnjam.’“, posvjedočio je Alan o autorici čiji je rad dotaknuo i njegov život.

Poslušajte pjesmu iza koje se krije priča o životu jedne mlade žene i neizmjernoj ljubavi prema Gospodinu…

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh