Razno

OD 10. DO 14. VELJAČE

Ako tražite poklon za Valentinovo, zavirite u web-shop Biblioteke Figulus! Pripremili su prigodan popust...

Ako tražite poklon za Valentinovo, zavirite u web-shop Biblioteke Figulus!

Foto: Mi design; Book.hr

 

Uoči Valentinova, Biblioteka Figulus snizila je cijene dvaju naslova – Djevojko, možeš to pobijediti i Mladiću, možeš to pobijediti – za čak 40%!

Akcija vrijedi od 10. do 14. veljače samo na www.figulus.hr.

O knjigama

Djevojko, možeš to pobijediti

Kako sačuvati um, srce i tijelo u svijetu zasićenom seksom

„Djevojko, možeš to pobijediti je šokantno iskrena i izravna knjiga, što je upravo ono što ovoj generaciji treba.“

Sarah Kelly

„Bog će iscijeliti srca na nevjerojatne načine kroz ovo moćno remek-djelo…“

Bethany Dillon

 

Odrastaš u kulturi koja ne cijeni spolni integritet i čistoću. Umjesto toga, ona cijeni trenutno zadovoljstvo i užitak pod svaku cijenu. Neke od djevojaka počele su živjeti prema vrijednostima ove kulture. Odbacile su ono što znaju da je točno duboko u sebi. Prestale su slušati tihi glasić iznutra koji ih želi voditi u tome da ostanu čiste i žive s visokim samopoštovanjem. Možda se više ne opiru spolnim osvajanjima mladića, ili su možda same postale agresorima. Možda si upravo ti ta koja trči za dečkima i sudjeluje u spolnom ponašanju koje obeščašćuje Boga, tvoju obitelj i tebe samu. Ako jesi, ova će ti knjiga pokazati put do ozdravljenja i druge šanse s Bogom. Ako nisi, ona će ti pomoći da razviješ obranu za sebe, svoju reputaciju i život koji je Bog tebi namijenio. Moja molitva, naša molitva, jest ta da ćeš pročitati ovu knjigu, povjerovati i početi živjeti u skladu s istinama koje su u njoj predstavljene.

Stephen Arterburn, suautor

KNJIGU MOŽETE NABAVITI OVDJE.

 

Mladiću, možeš to pobijediti

Strategije za pobjedu u stvarnom svijetu spolnog iskušenja

„Mladići moraju imati iskren i otvoren kršćanski pogled na svoju spolnost bez imalo srama. Ova će knjiga spasiti tisuće budućih brakova.”

Jim Burns, predsjednik organizacije „YouthBuilders“

 

Autori knjige na vrlo učinkovit način pomažu čitatelju da razumije vlastitu seksualnost, da se oslobodi svih vidova gledanja žena s požudom, da se oslobodi navezanosti na pornografiju, na samozadovoljavanje i promiskuitet. Knjiga pomaže i ženama da bolje razumiju mušku seksualnost, da sačuvaju svoje tijelo, svoje dostojanstvo i svoju vezu.

Oslobođenje od nečistoće donosi neizmjerno kvalitetniji život, u svojoj tjelesnoj i duhovnoj biti.

Uvjeren sam da gotovo i ne postoji muškarac kojemu ova knjiga ne bi mogla biti na velik blagoslov. Iako je prvenstveno namijenjena tinejdžerima, mogla bi biti na blagoslov i njihovim roditeljima te svima koji žive u celibatu. Koristit će i djevojkama, zaručnicama, kćerima i suprugama.

Knjiga je zasigurno jedan od najkorisnijih poklona koji danas možemo pokloniti bilo kojem muškarcu, uključujući i vlastitog kapelana i župnika.

Josip Lončar, urednik

KNJIGU MOŽETE NABAVITI OVDJE.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh