Svjedočanstva

USLIŠANA MOLITVA

„Ako me izliječiš, svima ću u budućnosti pričati o tebi i o tome kako si me čudesno iscijelio“ U tom sam trenutku povjerio svoj život Bogu i otpustio misli da imam sve pod kontrolom...

Foto: Pixabay


Kad bih čitao i razmišljao, sjeo bih u bolničko dvorište. Zamišljao sam Boga kao ljubećeg Oca, kako sjedi ispred mene. Imao sam sasvim konkretne želje i htio sam da se u mom životu nešto promijeni. Izrazio sam mu te svoje želje, ali sam ga htio i bolje upoznati.

Na tajanstven sam način osjetio sasvim novo povjerenje u Njega, koje si prije iskustva na brdu Mönchsberg nisam mogao ni zamisliti

Na tajanstven sam način osjetio sasvim novo povjerenje u Njega, koje si prije iskustva na brdu Mönchsberg nisam mogao ni zamisliti. Možda zbog toga što sam čitao Bibliju, možda zbog razgovora sa stricem, možda zbog odluke koju sam donio na brdu, a možda zbog svih tih faktora zajedno, ponovno sam bio u stanju vjerovati Bogu. Vidim to kao tajnu koja se ne može niti shvatiti niti objasniti, kao što se ne može razumjeti osjećaj zaljubljenosti. Odjednom se moje srce otvorilo Bogu.

Prianjanje uz život na brdu i poticajne knjige koje sam čitao ostavile su traga u mojoj duši

Iznutra sam se osjećao pozitivno. Prianjanje uz život na brdu i poticajne knjige koje sam čitao ostavile su traga u mojoj duši. Jednom prilikom molio sam se Bogu pun nade i povjerenja, sasvim izravno i osobno: „Žao mi je što sam mislio loše o tebi. Zahvaljujem ti što si mi poslao onu gospođu na jezeru, inače bih bio mrtav.“ Nakon kraće stanke, nastavio sam: „Čitao sam danas u Bibliji: ‘Uslišah te u pravo vrijeme, pomogoh ti u dan spasenja.’“

Ako je istina to što piše, onda želim da mi odmah pomogneš, da odmah ozdravim. Ne tek za deset godina

Ako je istina to što piše, onda želim da mi odmah pomogneš, da odmah ozdravim. Ne tek za deset godina, kao što stoji u knjizi Bolest kao put, nego, molim te, smjesta. Pun mi je kufer svega. Neću više ići na terapije, ti si mi zadnja šansa. Ako me izliječiš, svima ću u budućnosti pričati o tebi i o tome kako si me čudesno iscijelio.“ U tom sam trenutku povjerio svoj život Bogu i otpustio misli da imam sve pod kontrolom.

Iz knjige „Iz ove se kože može. Moje čudesno ozdravljenje“ autora Alexandera Eggera. Dopuštenje izdavača za prenošenje ulomka vrijedi isključivo za portal Book.hr.

Knjigu možete nabaviti ovdje.

Alexander Egger, rođen u Salzburgu, oženjen je, otac dvoje djece, uspješan poduzetnik i motivacijski govornik.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh