Aktualnosti

‒ 30%

AKCIJA Od 17. do 23. rujna knjigu o svetom Padru Piju nabavite po sniženoj cijeni! Mjesec rujan se zbog mnogo toga može nazvati mjesecom Padra Pija jer su se tada dogodile brojne nevjerojatne i znakovite stvari... Te i brojne druge čudesne događaje iz života Padra Pija iznosi poznati talijanski novinar Renzo Allegri u svojoj knjizi „Padre Pio. Čovjek nade“. Ovu knjigu od 17. do 23. rujna možete nabaviti po cijeni od 70 umjesto 100 kuna

AKCIJA! Od 17. do 23. rujna knjigu o svetom Padru Piju nabavi po sniženoj cijeni

17. rujna slavi se u franjevačkom redu blagdan stigmi svetog Padra Pija, a 23. rujna njegov je blagdan za cijelu Crkvu.


Mjesec rujan se zbog mnogo toga može nazvati mjesecom Padra Pija jer su se tada dogodile brojne nevjerojatne i znakovite stvari: 7. rujna 1910. Padre Pio je prvi put doživio mističnu pojavu svetih rana na svom tijelu, kada je zamolio Isusa da ih uzme; 20. rujna 1918. pojavile su mu se rane na stopalima i na rukama; 23. rujna 1968. Padre Pio je otišao k Ocu u vječnost.

Akcija: Knjiga o svetom Padru Piju od 17. do 23. rujna na popustu od 30%!

Ovim povodom Biblioteka Figulus je za vas pripremila akciju u kojoj knjigu „Padre Pio – čovjek nade“ možete naručiti po akcijskoj cijeni od 70 umjesto 100 kuna! Akcija će trajati prigodno, od utorka, 17. do ponedjeljka, 23. rujna 2019.

Zato podijelite ovu objavu kako bi stigla do vaših prijatelja, da mogu na vrijeme nabaviti svoj primjerak knjige po sniženoj cijeni.

Kontakti za narudžbe

Popust vrijedi za sve narudžbe: u web-trgovini (www.figulus.hr), telefonom (095/206-5421) i mejlom ([email protected]).

 Knjiga „Padre Pio. Čovjek nade“ rasvjetljuje djelić misterija jedinstvenim i izuzetno ljudskim portretom Padra Pija pruža vjeran opis izvanredne osobe. A čita se poput dobrog romana.

„Samome sam sebi misterij“

Ovim jednostavnim priznanjem Padre Pio je izrazio ono što su osjećali mnogi koji su ga poznavali. Svojom knjigom „Padre Pio – čovjek nade“ autor Renzo Allegri, novinar i pisac, rasvjetljuje djelić tog misterija jedinstvenim i izuzetno ljudskim portretom Padra Pija. Knjiga pruža vjeran opis izvanredne osobe, a čita se poput dobrog romana.

Padre Pio iz Pietrelcine (1887.-1968.) bio je kapucin i mistik čiji je život obilježen čudesima, a sam je govorio da jedino želi biti siromašni fratar koji moli. Svetim je proglašen 16. lipnja 2002.

Autor govori: „Općenito o Padru Piju se je najviše pisalo s naglaskom na pokornički aspekt njegova života, dok se potom na njegovu osobnost gledalo kroz mračnu srednjovjekovnu prizmu. Međutim, stvari zapravo nisu takve. Padre Pio je bio i jest čovjek nade. Tijekom svog života, i usred najvećih nevolja, u budućnost je uvijek gledao u duhu optimizma, vjere i ljubavi.“

U ovoj intimnoj biografiji otkrit ćete plodove molitve ovog poniznog kapucina, i Izvor njegove velike nade.

Više o knjizi možete pročitati ovdje.

Ovdje možete pogledati videozapis te pročitati ulomak iz knjige u kojem autor opisuje kako je Padre Pio slavio svoju posljednju Svetu Misu: Posljednja Misa Padra Pija: Trebala mu je nadljudska snaga, na kraju Mise srušio se je za oltarom…

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

  •  
  •  
  •  
  •  
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Na vrh