Aktualnosti

MILOSRDNE SESTRE SV. KRIŽA POZIVAJU

Advent, Božić i Nova godina u „Kući Betanija“ na Velom Lošinju Milosrdne sestre svetoga Križa, koje vode duhovni centar, osmislile su program za sam kraj Adventa, Božić i Novu godinu, za sve one koji su sami i nemaju s kime slaviti blagdane…

Advent, Božić i Nova godina u „Kući Betanija“ na Velom Lošinju

Foto: Kuća Betanija

 

Kuća Betanija

U klimatsko-lječilišnom podneblju Veloga Lošinja na adresi Kaciol 38 smjestila se Kuća Betanija, duhovni centar za turiste i sve koji na otoku Lošinju traže duhovno ili tjelesno zdravlje i odmor. Kuća od godine 2011. organizira i nudi duhovne sadržaje a od godine 2015. nudi i sobe za smještaj. Smještena je u centru gradića Veli Lošinj, prvoj naseobini na otoku Lošinju, udaljenog svega četiri kilometra od grada Mali Lošinj, na vrhu brežuljka Kaciol u staroj stambenoj jezgri mjesta. Okružena je ljekovitim mirisnim zelenilom, mirom, ozdravljujućom tišinom i morem boje neba.

Kuća Betanija otvorena je cijelu godinu a u njoj djeluje ženska redovnička zajednica Milosrdnih sestara sv. Križa sa sjedištem u Đakovu; duhovni centar; Betanija d.o.o. za ugostiteljstvo i turizam kategorije Pansion komfor.

Više o Kući Betanija možete pročitati ovdje.

Advent, Božić, Nova godina

Milosrdne sestre svetoga Križa, koje vode duhovni centar, osmislile su program za sam kraj Adventa, Božić i Novu godinu, za sve one koji su sami i nemaju s kime slaviti blagdane. Takvih je ljudi sve više i sestre ih prepoznaju kao potrebu vremena na koju žele odgovoriti na ovaj način.

„Sve vas koji ste sami;

Koji nemate s kim slaviti božićne blagdane;

Koji ste tužni jer su vaši najbliži daleko ili ste ih izgubili;

Sve vas koji ove godine želite drugačiji Božić;

Pozivamo u Kuću Betanija Veli Lošinj (duhovni centar za turiste) za Božić i Novu Godinu!“

Milosrdne sestre sv. Križa

 

Više o programu možete saznati na: www.kuca-betanija.hr.

 

Prijava i kontakt

Kuća Betanija

Kaciol 38, 51 551 Veli Lošinj

Prijaviti se možete pozivom na broj: 098 904 9128 ili preko e-maila: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh