Hodočašća

ASIZ, CASCIA, PADOVA

8. – 10. studenog 2019. hodočastite s nama svetoj Riti, „svetici nemogućeg”! Od 8. do 10. studenog hodočastimo u tri grada - Asiz, Casciu i Padovu - koji su povezani s troje velikih svetaca: Sv. Ritom, sv. Franjom i sv. Bogdanom Leopoldom Mandićem!

Foto: Shutterstock

 

Od 8. do 10. studenog 2019. hodočastimo svetoj Riti, koju nazivaju i sveticom nemogućeg, te svetom Franji Asiškom. U sklopu hodočašća obići ćemo i Padovu, gdje je djelovao sv. Leopold Bogdan Mandić!

PROGRAM

Prvi dan (petak, 8. studenog 2019.): Zagreb – Asiz – Cascia

Posjet Asizu, povezanu sa životom, obraćenjem i djelovanjem jednoga od najvećih svetaca Katoličke crkve – svetim Franjom. Sveta Misa u jednom od svetišta.

Drugi dan (subota, 9. studenog 2019.): Cascia

Sveta Misa. Posjet bazilici u kojoj se nalazi tijelo sv. Rite, razgledavanje mjesta u kojem je živjela i umrla ova svetica. Slobodno vrijeme za hodočasničke pobožnosti, osobne razgovore s voditeljima tečaja i pojedinačne molitve za potrebe hodočasnika.

Treći dan (nedjelja, 10. studenog 2019.): Cascia – Padova – Zagreb

Sveta Misa u crkvi sv. Leopolda Bogdana Mandića u Padovi. Razgledavanje svetišta i posjet grobu i ispovjedaonici. Obilazak bazilike sv. Antuna.

Hodočasnicima je omogućeno pristupanje sakramentu svete ispovijedi. Hodočašće vode „Kristofori” u pratnji svećenika iz Hrvatske

U hodočašće je uključen i tečaj molitve (Škola molitve) i Tečaj Krunice, koji se odvijaju tijekom putovanja u autobusu, s predavanjima i praktičnim vježbama te kratkim kršćanskim filmovima.

Hodočasnicima je omogućeno pristupanje sakramentu svete ispovijedi. Hodočašće vode „Kristofori” u pratnji svećenika iz Hrvatske.

Ukupna cijena: 1600 kuna po osobi. Više o hodočašću možete saznati ovdje.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh