Svjedočanstva

30 godina migrena

30 godina migrene book evangelizacija

Donosimo svjedočanstvo ozdravljenja s prošlogodišnjeg susreta na kojem su molili naši gosti iz Amerike. Potičemo i druge koji su doživjeli slična iskustva da nam se jave i na sličan način posvjedoče. Zaista je čudesno kad vidimo kako Bog čini svoja djela po ljudima za koje bi poneki pomislili da je upravo njima, moliteljima, najviše potrebna milost ozdravljenja.

Tekst napisala I. Z.


Budući da mi je teško javno svjedočiti, želim napisati što mi je učinio Gospodin na karizmatskim susretima „Kristofora“.

Na karizmatske susrete u organizaciji „Kristofora“ počela sam sa suprugom dolaziti u najbliže mjesto, to je bilo Budaševo, a kasnije Voloder. Na svakom od njih sam naučila štogod novo i suprug i ja smo polako liječili rane na duhu, duši i tijelu. Osjećali smo se smirenije, lakše smo se nosili s problemima na poslu i u obitelji.

Moj najveći problem bile su česte migrene, koje su mi onemogućavala normalan život. Nisam sigurna kad su točno počele. To su ispočetka bile jake glavobolje, ali s vremenom je bivalo sve gore. Napadi su trajali po tri dana i ja sam gutala ogromne količine lijekova i svaki mjesec bar jednom završila na hitnoj.

Lani je na jednom od seminara bila prisutna evangelizacijska zajednica iz SAD-a, Joanne Petronnela i članovi njezina tima. Poslije mise bila je pojedinačna molitva. Stala sam u red kod Roberta, koji je prije mise svjedočio o svojem oslobođenju od heroina. Molio je za mene i rekao mi da me Isus oslobađa od migrena. Još nekoliko dana poslije osjećala sam njegov prst na čelu i neobičnu lakoću u glavi. I migrene su nestale, a ja nakon 30 godina uživam u svakom danu života koji mi je Bog dao bez tableta. Bez straha već više od godinu dana odlazim na počinak, jer sam znala da ću sutradan ustati sposobna za posao.

Isuse, Ti si moje bolesti ponio, moje si boli na se uzeo. Hvala ti i slava Isuse!

Tekst je prvotno bio objavljen u mjesečniku Book.

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh