Najave

14. - 20. 8. 2022.

ZA NEUDANE/NEOŽENJENE OD 30 DO 47 GODINA Ljetovanje u kampu na Pašmanu Organizatori predlažu da se prijavite što prije jer prijava za jedan dan imaju već 22, a kapacitet je 39 mjesta…

Foto: Hannah Skelly; Unsplash  

“Za koga sam slobodan?” pitanje je na koje će odgovor ovo ljeto tražiti neudane i neoženjeni srednjih godina (30-47) kroz jedinstveni program osmišljen kao odgovor na nedostatak sadržaja za mlade u zrelim godinama.

Program je nastao u suradnji SKAC-a Osijek, zajednice Prilika za Susret i platforme katSus a vode ga p.Ike Mandurić, p. Mislav Skelin i s. Mirjam Perišić.

Je li brak moj poziv i koje je moje poslanje do braka? Kako se emocionalno i duhovno pripremiti za budućeg supružnika? Jesu li moja očekivanja od partnera i odnosa realna? Mrmljam li čekajući?
Prostor i vrijeme za preispitivanje uz pratnju duhovnika i psihologa pruža ljetni program “Za koga sam slobodan?”.

Nastao je u suradnji SKAC-a Osijek, zajednice Prilika za Susret i platforme katSus a vode ga p.Ike Mandurić, p. Mislav Skelin i s. Mirjam Perišić.

Kako je broj mjesta ograničen, potrudite se što bolje predstaviti u prijavnici.

Link za prijave.

MOLIMO VAS DA SE PRIJAVITE ŠTO PRIJE JER JE BROJ MJESTA OGRANIČEN, PRIJAVA VEĆ ZA 1 DAN IMAMO 22, A KAPACITET JE 39 MJESTA!!!

Sve informacije se nalaze u prijavnicama. Cijena za puni pansion je 1.000,00 kn – zajedničke spavaonice gdje će biti dečki, a za cure smo radi komfora ostavili sobe (2 – 4 ležaja) i cijena je 1.200,00.

U prvome dijelu ove prijave molimo Vas da odaberete termin za koji biste se prijavili. Nakon toga obrazac će Vas automatski prebaciti na prijave za odabrani termin.

Nakon prijave, najkasnije sljedeći tjedan, na vašu email adresu stići će potvrdni mail s informacijom o dostupnosti odabrane smještajne jedinice (soba ili spavaonica) te s podacima za uplatu kotizacije kojom potvrđujete svoje mjesto u željenom terminu. Uplatu kotizacije potrebno je izvršiti u roku OD 48 h od primitka maila od SKAC-a Osijek.

NAPOMENA: Uplaćene kotizacije za sudjelovanje u kampu ne refundiramo u slučaju odustanka.

Ovoga ljeta odmori se od užurbane i stresne svakodnevnice, od loših vijesti i društvenih mreža i okrijepi se na Izvoru tišine, mira, slobode i zajedništva. U sjeni starog samostana, pod zidinama i perivojima po kojima su fratri stoljećima molili svoj sveti oficij i posvećivali svoj život Bogu.

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Komentirajte

Najčitanije

Na vrh