Aktualnosti

SVJEDOČANSTVO

21. 3. 2021. U sjećanje na našeg Đuru… S mislima na Đuru, donosimo svjedočanstvo naše čitateljice...

In memoriam Đuro Orejaš

U nedostatku vremena i spletom raznih okolnosti, s nekakvim zakašnjenjem pišem ovo svjedočanstvo. Vaša sam dugogodišnja čitateljica. Book je za mene nešto jako vrijedno. Ne znam koji je to broj Booka bio u kojem je bila tema o prigovaranju od gospodina Lončara. Moj suprug nije vjernik, ali kad Book dođe na našu kućnu adresu, prvo je u njegovim rukama. Pročitao je temu o prigovaranju i od tog vremena je njegovo prigovaranje potpuno prestalo, a bilo je često nemoguće izdržat. Prigovarao je za svaku sitnicu. Više nisam znala niti što raditi niti kako se ponašati. Hvala i slava Gospodinu.

Bilo bi nepravedno da i ovo ne spomenem. Prije možda dvije i pol godine, točno u rujnu, komunicirala sam sa sada pokojnim Đurom Orejašem. Temu razgovora više ne znam, ali znam da sam mu kroz razgovor rekla kako mi se vrti u glavi i kako se osjećam loše. On je na to rekao, ti imaš problema s vratnim žilama, i na tom je ostalo. Taj trenutak se nije molio, ali kad smo prestali razgovarati, ja sam se osjećala dobro, što sam mu u porukama odmah i napisala. Gospodin se proslavio, hvala mu i slava.

21. ožujka u večernjim satima njegova kći Ivana poslala je poruku da je blago u Gospodinu preminuo. Ova zemlja je osiromašila njegovim odlaskom. Vjerujem da su mu vrata raja bila širom otvorena.

Evo toliko. Neka nam Gospodin pošalje, Duh Sveti osposobi puno takvih ljudi kao pok. Đuro.

Lipi pozdrav svima i obilje Božjeg blagoslova.

A. G., čitateljica

Počivao u miru, prijatelju 💓

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh