Najave

ZA BUDUĆE ŠKOLARCE

Od 20. do 24. kolovoza: Pripremite svoje dijete za prvi razred na najbolji način – u Heurekinoj Maloj školi Heurekina Mala škola je program razvijen u suradnji s psiholozima, pedagozima i učiteljima razredne nastave kako bi djecu koja polaze u prvi razred što bolje pripremio za ono što ih čeka…

Od 20. do 24. kolovoza: Pripremite svoje dijete za prvi razred na najbolji način – u Heurekinoj Maloj školi

Dječji psiholozi, pedagozi i učitelji razredne nastave sve više naglašavaju nespremnost predškolske djece za polazak u prvi razred.


Upravo zato Heureka je pripremila program Male škole! Program je razvijen u suradnji s psiholozima, pedagozima i učiteljima razredne nastave kako bi djecu koja polaze u prvi razred što bolje pripremio za ono što ih čeka.

Program je namijenjen isključivo djeci koja kreću u osnovnu školu u tekućoj ili eventualno idućoj školskoj godini.

Na čemu se radi

Teme i područja na kojima se radi su sljedeći: komunikacija, sinteza i analiza, vokabular, logičko zaključivanje, verbalno izražavanje, osnovna neverbalna komunikacija, bonton, razvoj mentalnih sposobnost i sl.

Tako su i dani tematski podijeljeni i predvođeni stručnim osobljem: pedagoški dan (Ana Tomaško i Mirjana Matijašević), glazbeni dan (Martina Pustički i Mirjana Matijašević), jezični dan (Mario Horvat i Mirjana Matijašević), komunikacijski dan (Dorja Turk i Mirjana Matijašević) i psihološki dan (Martina Halužan i Mirjana Matijašević).

Nakon što dijete prođe kroz Malu školu, roditelji dobiju povratnu informaciju, vježbe i savjete za daljnji rad s djetetom.

Termin i prijave

Mala škola će se održati od 20. do 24. kolovoza, od 9 do 12 sati, u Zagrebu na adresi Avenija Marina Držića 74 a). Zainteresirani se mogu prijaviti do 13. kolovoza ovdje. Vidimo se! 🙂

Facebook stranica Male škole

Vedrana Prka; Book.hr

Komentirajte
Komentiraj
U komentarima je zabranjeno vrijeđanje na bilo kojoj osnovi. Komentari koji sadrže uvredljive poruke ili neprimjerene izraze bit će uklonjeni.

Reci što misliš

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Najčitanije

Na vrh