Aktualnosti

DOBRO JUTRO, DJEVOJKE

10 biblijskih redaka za naše teške dane Blizu je Gospod onima koji su slomljena srca... Psalam 34

Ponekad nemamo samo težak dan, nego i težak tjedan, težak mjesec, tešku godinu ili teško životno razdoblje. Tijekom takvog vremena, možemo se osjećati kao izvan kontrole i u potrebi da nas netko ohrabri kako bi izdržali još jedan dugi dan… Božja riječ je živa i aktivna – govori kroz tamu i donosi svjetlo našoj duši. ✨

10-biblijskih-redaka-za-nase-teske-dane preuzeli smo sa stranice dobrojutrodjevojke.com. Cjeloviti tekst „10 biblijskih redaka za naše teške dane“ možete pročitati OVDJE.

A Gospod je taj koji ide pred tobom, on će biti s tobom;
neće te napustiti niti će te ostaviti.
Ne boj se i ne strahuj.

Ponovljeni zakon 31,8

Dobro jutro, djevojke!

Online razmatranje Biblije – priključi se

„Dobro jutro, djevojke“ ohrabruje žene diljem svijeta da uđu u Božju Riječ.

Ova organizacija pomaže ženama da Riječ Božju učine prioritetom u svojoj svakodnevici, ohrabruje ih u njihovu dnevnom hodu s Bogom i oprema ih da rastu u svojoj vjeri kako bi učinkovito mogle dotaknuti ljude s kojima su u doticaju i kako bi im mogle pričati o Kristu.

„Mi vjerujemo da je Božja Riječ jaka, učinkovita i bitna u svakodnevici. Upravo zbog toga želimo imati nove Božje učenike – žene koje stavljaju Božju Riječ u akciju u svojim životima!“ kažu Djevojke.

Želite dosljedno čitati Bibliju? Želite ju proučavati zajedno sa sestrama u Kristu, ali nemate vremena naći se na kavi? Želite biti odgovorniji u proučavanju Biblije? Onda je „Dobro jutro, djevojke“ baš za vas!

U ovu grupu za proučavanje možete se uključiti slanjem e-maila na adresu: [email protected]

Možete se priključiti i putem FB-a: Dobro jutro djevojke

Book.hr

Foto: anna.evlanova; Shutterstock

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh