Foto i video

LJEPOTA OBITELJSKOG ZAJEDNIŠTVA

VIDEO Nije li ovo jedna od najljepših božićnih reklama? Božić je vrijeme za povratak kući… Reklama koja će nas podsjetiti na ljepotu obiteljskog zajedništva…

[VIDEO] Nije li ovo jedna od najljepših božićnih reklama? Božić je vrijeme za povratak kući

Foto: Screenshot

 

Živeći užurbanim životnim tempom, često se dogodi da ne znamo ispravno postaviti prioritete. Naši najbliži, oni kojima smo pozvani darovati svoju ljubav, nerijetko ostanu zakinuti za ono što im samo mi možemo dati – našu pažnju, vrijeme i lijepu riječ.

Mnogi će stariji ljudi ovaj Božić provesti sami. Kako to izgleda možemo vidjeti u reklamnoj kampanji jednog njemačkog supermarketa. Djed koji iščekuje svoju djecu i unuke saznaje da oni ipak neće doći. Pripremajući večeru sjetno je gledao kroz prozor svoga susjeda kojemu su došli unuci, zamišljajući pritom svoje, koje neće vidjeti.

Što se dogodilo na kraju, pogledajte u videu koji će vas podsjetiti na ljepotu obiteljskog zajedništva i ganuti vas do suza…

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh