Mladi

MLADI I VEZE Zaljubljen/a si? Pazi da ne napraviš ove dvije pogreške Kad si zaljubljen, postoji opasnost od dvije velike pogreške…

Zaljubljen/a si? Pazi da ne napraviš ove dvije pogreške

Foto: Shutterstock

 

Kad si zaljubljen, postoji opasnost od dvije velike pogreške.

„Zbog toga nam je bilo mnogo gore kad smo prekinuli…”

Pogreška broj jedan je ta da stupaš u seksualne odnose. Naime, jednog će dana prelijepi romantični osjećaji nestati i ti ćeš se pitati što se dogodilo s tvojom savršenom romansom. Onda će doći do onog tužnog dijela: do prekida.

Prekid veze je uvijek bolan, ali ako si u vezi stupao/la u seksualne odnose, tada ćeš prekid podnijeti još mnogo teže. Tisuće bi tinejdžera rekli: „Kako bih volio da nismo spavali skupa. Zbog toga nam je bilo mnogo gore kad smo prekinuli.”

Brak nisu: mjesečina, romantika i ruže…

Pogreška broj dva je ta da uletiš u brak prije vremena. Brak je ozbiljna stvar. Brak nisu: mjesečina, romantika i ruže. Brak su: pelene, prljavo posuđe i svakodnevica! Jednog će dana romantični osjećaji izblijedjeti. A to onda izgleda ovako: on, zabrinut za svoj posao i za to kako će platiti račune, pogleda nju, koja je probdjela pola noći pored bolesne bebe, i kaže: „Mislim da te više ne volim”. A ona mu odvrati: „Ni ja tebe ne volim”. Zatim odu na sud i razvedu se i u život im se uvuče tuga. Činjenica je da se nikad nisu zaista voljeli. Bila je to samo romantična ljubav. (…)

Ulomak iz knjige za tinejdžere o ljubavi, zaljubljivanju i seksu, koja izlazi uskoro.

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh