Duhovnost

ČUTI BOGA U SNOVIMA Što znači sanjati automobil koji se kreće unatrag Što znači sanjati automobil koji se kreće unatrag? Što sa snovima u kojima padamo, snovima u kojima letimo, snovima u kojima smo goli, u kojima umiremo…?

Što znači sanjati automobil koji se kreće unatrag

Foto: Shutterstock

Auto koji se kreće unatrag

… moramo proučiti glavnu radnju sna. Zamolite Duha Svetoga da vam pokaže simboliku te radnje.

Naprimjer, ako je simbol vašeg sna auto koji se kreće unatrag, zapitajte se: „Na koji način nazadujem u svojem životu? Na kojem životnom području?“ Ako tko drugi vozi auto u vašem snu, zapitajte se: „Na koji način ta osoba vodi ili upravlja mojim životom (mojim postupcima, ponašanjem, razmišljanjima)?“ ili: „Kako značajke koje simboliziraju tu osobu utječu na mene?“ (Vidi poglavlje o simbolici ljudi u snovima.)

Snovi u kojima padamo, snovi u kojima letimo, snovi u kojima smo goli, u kojima umiremo…

Ako padate, zapitajte se: „Na koji način padam u svojem životu, gubim li tlo pod nogama ili nemam dovoljno kontrole u svojem životu ili na bilo koji način propadam u ovom trenutku?“ Ako se uzdižete, zapitajte se: „Na koji se način i na kojem području svojeg života osjećam kao da letim – uzdižem se iznad svojih problema i mogućnosti?“ Ako vas progone, zapitajte se: „Kako i zašto se osjećam kao da me progone?“ Ako ste goli, zapitajte se: „Na koji se način osjećam izložen ili ranjen?“ Ako sanjate da umirete, zapitajte se: „Što umire u meni?“ (To može biti i dobra stvar, jer možda umire oholost, sebeljublje ili radoholizam). Zapamtite, ono što činite u snu trebate promatrati simbolički.

Ako vam san želi pokazati da ćete stvarno umrijeti, taj bi događaj bio prikazan simbolički. Naprimjer, samo nekoliko dana prije atentata američki predsjednik Lincoln sanjao je mrtvački sanduk.

Kad se jednom naviknete na to da se osjećaji i radnje u snu odnose na određene aspekte vašeg života na koje vam viđenje želi ukazati, lakše ćete moći prepoznati ostale simbole.

Iz knjige Kako čuti Boga u snovima – kako razumjeti jezik kojim nam Bog govori noću autorâ dr. Marka Virklera i dr. Charity Virkler Kayembe

[POZIVAMO] Mali tečaj kršćanskog tumačenja snova u Zagrebu (27. i 28. studenog) i Puli (29. i 30. studenog)!

Voditelji tečaja autori su knjige „Kako čuti Boga u snovima”.
Tečaj organizira Ustanova Kristofori.

Mjesto i datum

Zagreb – Zagrebački velesajam, dvorana Brijuni: 27. i 28. studenog 2017., od 18,30 do 21,30 sati

Pula – Hosana Pula, Krležina 39: 29. i 30. studenog, od 18,30 do 21,30 sati

Teme predavanja na tečaju oba su dana iste.

Kotizacija (trošak prijevoza, hotela, dvorane, honorara, prijevoda) u Zagrebu iznosi 100 kn po danu. Zbog ograničenog broja mjesta u dvorani Brijuni (200), karte možete kupiti na našem web shopu, putem e-maila ([email protected]), te pozivom na broj mobitela: 095/206-5421 ili telefona: 048/210-104. U Puli će se sakupljati dobrovoljni prilog.

Vjerujemo da će ono što ćete čuti i naučiti na tečaju biti velik blagoslov, i vama, ali i onima kojima ćete imati priliku pomoći da razumiju svoje snove!

Priredila Martina Vidaković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh