Aktualnosti

KNJIGA KOJA ĆE PROMIJENITI VAŠ POGLED NA OSOBE S POTEŠKOĆAMA U RAZVOJU // Predstavljen autorski prvijenac Paule Tomić: „Put srca, Jean Vanier i poslanje osoba s poteškoćama u razvoju” Paula Tomić, kolumnistica i majka troje djece, od kojih jedno ima poteškoće u razvoju, u Grudama je predstavila svoj autorski prvijenac „Put srca, Jean Vanier i poslanje osoba s poteškoćama u razvoju”, kojim je željela ukazati na duhovnu ljepotu i vrijednost osoba s teškoćama u razvoju.

Paula Tomić široj je javnosti poznata kao autorica brojnih kolumni – vjerskih i životnih. Knjiga Put srca, Jean Vanier i poslanje osoba s poteškoćama u razvoju njezin je autorski prvijenac, kojim je željela ukazati na duhovnu ljepotu i vrijednost osoba s teškoćama u razvoju.

Autoričino je djelo inspirirano životom i djelom Jeana Vaniera, osnivača međunarodne zajednice Arka, koja je udomila niz osoba s poteškoćama. Paula Tomić svojim je djelom također željela ohrabriti i obitelji osoba s poteškoćama u razvoju, da se u svakom trenutku, kada im se njihov križ učini preteškim, prepuste u Božje ruke, jer ih on ljubi, daje snagu i nadahnjuje, kako bi prevladali sve prepreke, prenosi portal Grude online.

Na promociji knjige predstavljen je i video uradak Moj svijet u plavom, Paulina muža Nenada Tomića. Glavnu ulogu u filmu imao je njihov sin Filip, dječak koji ima autizam, a cilj je bio približiti nepoznat, a opet bogat i ljubavlju ispunjen svijet djece s poteškoćama u razvoju.

Priredila Gabriela Jurković; Book.hr

Najčitanije

Na vrh