Foto i video Hrvatska Vijesti

PRVI TRENUCI ZAJEDNIČKOG ŽIVOTA
[VIDEO] Oženio se naš Marko!
Marko i Mirjana 14. su listopada svoju ljubav okrunili brakom u crkvi blaženog Augustina Kažotića u Lupoglavu.

[VIDEO] Oženio se naš Marko!
[VIDEO] Oženio se naš Marko!

Vjerujem da vam poznato ime Marka Matijaševića, voditelja molitveno–evangelizacijskih susreta koje organiziraju Kristofori i predsjednika udruge Eho. Marko je prije dva dana zaplovio u bračnu luku i okrenuo novu stranicu u životu; oženio je svoju dugogodišnju djevojku Mirjanu Jaković, koja je ujedno i potpredsjednica udruge Eho.

Marko i Mirjana vjenčanje

Okruženi rodbinom i prijateljima, Mirjana i Marko 14. su listopada svoju ljubav okrunili brakom u crkvi bl. Augustina Kažotića u Lupoglavu. Vjerujemo da predivno svjedočanstvo prijateljstva, koje je preraslo u ljubav, nikoga nije ostavilo ravnodušnim, a posebno je emotivan bio trenutak kada je mlada pjevala pjesmu Jer ti si predivan Bog, što možete pogledati u videu ispod. 🙂

Mladencima želimo obilje Božjeg blagoslova, ljubavi i radosti na njihovom životnom putu! 🙂


O autoru / izvoru

mm

Gabriela Jurković

Rođena sam 29. svibnja 1995. godine u Vinkovcima. Uz roditelje, imam mlađeg brata i mlađu sestru. Trenutno studiram hrvatski jezik i književnost i pedagogiju na Filozofskom fakultetu u Osijeku.
Urednica sam bloga Putem Ljubavi. Volontiram na radiju UNIOS, gdje sa svojim kolegama uređujem emisiju Budi svet (DUHOS). 2016. godine dobila sam posebnu nagradu Hrvatskog društva katoličkih novinara za mlade novinare.
Najdraži joj je citat: „Ljubav mi je sve objasnila, Ljubav sve riješila – stoga obožavam tu Ljubav, ma gdje da prebiva.” (sv. Ivan Pavao II.)

Izdvojeno

PRELISTAJ BOOK

Ponuda

2.5230951309204