Duhovnost

Molitva zaljubljenih Molite li za osobu koju volite, ili ste zaljubljenu u nju? Ako još niste počeli, možda vam upravo ove molitve pomognu u tome…

Foto: Pixabay

 

Molitva za djevojku

Gospodine, imam djevojku. Zaista mi je stalo do nje i želim da ovo što doživljavamo, zaista i uspije. Podari nam mudrosti i strpljivosti, da zajedno razvijamo našu vezu prema nečemu puno uzvišenijem. Možda je ona, Gospodine, prava osoba, koja će sa mnom dijeliti svu sreću i tugu u budućnosti, a možda ona ipak nije ta koja je za mene odabrana. Bez obzira na sve, ovoga sam trenutka sretan i želim da ta sreća i dalje traje.

Zaštiti moju djevojku od loših utjecaja, kako ne bi činila nepromišljene stvari, zbog kojih bi se kasnije mogla pokajati. Daj, Gospode, da s dovoljnom pažnjom stječem njezino povjerenje u našu ljubav. Želim te moliti da ju čuvaš od lažnih prijatelja, koji se krivo predstavljaju, kako bi naškodili njezinoj sreći. Hvala ti što si spojio naša srca. Neka između nas raste prava i uzvišena ljubav. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.

Molitva za mladića

Gospodine, imam mladića. Zaista mi je stalo do njega i želim da ovo što doživljavamo, zaista i uspije. Podari nam mudrosti i strpljivosti da zajednički razvijamo našu vezu prema nečemu puno uzvišenijem. Možda je on, Gospodine, prava osoba, koja će sa mnom dijeliti svu sreću i tugu u budućnosti, a možda on ipak nije taj koji za mene odabran. Bez obzira na sve, ovoga sam trenutka sretna i želim da ta sreća i dalje potraje.

Zaštiti ga od loših utjecaja, da ne čini nepromišljene stvari zbog kojih bi se kasnije možda i pokajao. Daj, Gospode, da s dovoljnom pažnjom gradim njegovo povjerenje u našu ljubav. Želim te moliti da ga čuvaš od lažnih prijatelja, koji se krivo predstavljaju, kako bi naškodili njegovoj sreći. Hvala ti što si spojio naša srca. Neka između nas raste prava i uzvišena ljubav. Po Kristu, Gospodinu našemu. Amen.

Izvor:  Fratar.net

Najčitanije

Na vrh