Svjedočanstva

SNAGA ZAGOVORA

Ozdravio sam po zagovoru duša u čistilištu Htio bih posvjedočiti kako sam ozdravio od jakih vrtoglavica…

Vrtoglavice su nestale i otada ih više nema

Foto: Shutterstock

 

Imam 31 godinu. U trećoj godini života dijagnosticirana mi je spinalna mišićna atrofija, i zato se krećem u kolicima. Iako su mi doktori prognozirali maksimalno 21 godinu života, u kolovozu ću napuniti 32.

Htio bih posvjedočiti kako sam ozdravio od jakih vrtoglavica.

2004. godine patio sam od snažnih vrtoglavica, koje su bile učestale. Odlazio sam na preglede u Dubrovnik te u Metković gdje je liječnik jednostavno zaključio da su te vrtoglavice uzrokovane deformacijom.

Na blagdan svetog Ilije uhvatila me tako snažna vrtoglavica da sam morao odustati od nakane da s prijateljima odem na proslavu u Metković. Osjećao sam takvu slabost i tako me snažno obuzeo strah da sam mislio da su to moji posljednji trenuci.

Tada se u meni rodila ideja da uplatim misu za duše u čistilištu, i to sam i učinio. Kratko nakon toga vrtoglavice su nestale i otada ih više nema!

„Često sam morala dugo čekati da me uslišaju sveti u nebu, ali odmah sam postigla ono što sam molila po zagovoru duša u čistilištu.” (Sveta Katarina Bolonjska)

Za Book.hr svjedoči N.N. (Podaci poznati uredništvu.)

Svoje nam svjedočanstvo možete poslati  e-mailom na adresu: [email protected].

Prijavite se na naš newsletter i svaki tjedan primajte najvažnije i najzanimljivije tekstove na svoju e-mail adresu! Prijaviti se možete ovdje.

Najčitanije

Na vrh